Intalnire 27 Noiembrie !

Intalnirile periodice ale Clubului Citroen Romania.

Moderator: Echipa Tehnica

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 23-Noi-2005 10:47

Cred ca vin si eu... :D

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 23-Noi-2005 11:05

Faci tu drumul asta???

Si eu care nu pot sa ajung :(
Sa faceti poze si sa mi le dati si mie, dar nu pe FTP ca imi prind urechile!!! :P

cristus
just curious

Mesajde cristus » Joi 24-Noi-2005 15:18

Cred ca vin si eu. S-au mai organizat pana acum intalniri ?
Daca da, cam cata lume vine ?

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Joi 24-Noi-2005 15:25

Pentru noii inscrisi recomand sa "rasfoiasca" putin forumul, macar atat daca nu il citesc in amanunt, asa s-ar putea evita intrebari inutile.

@cristus
S-au mai organizat pana acum intalniri, inclusiv o intalnire nationala.
La intalnirile de la Academia de Politie in general vin cam 10-15 masini, bineinteles cu tot cu proprietari. Au fost si mai putine dar si mai multe.
Te asteptam.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Joi 24-Noi-2005 20:18

Tinand cont ca va fi primul meu contact "fatza in fatza" cu voi, as dori sa vin si yo :!:

P.S.: Pt. "adytzu", voi veni cu C4 coupe. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu " ___/\___ " dupa botul Xsarei :!: [-X

NttSkippy
simpatizant

Mesajde NttSkippy » Vin 25-Noi-2005 09:36

Cred ca ma bag si eu :)
Vb Duminica...

cristus
just curious

Mesajde cristus » Vin 25-Noi-2005 09:48

eugenro2001 scrie:Pentru noii inscrisi recomand sa "rasfoiasca" putin forumul, macar atat daca nu il citesc in amanunt, asa s-ar putea evita intrebari inutile.

@cristus
La intalnirile de la Academia de Politie in general vin cam 10-15 masini, bineinteles cu tot cu proprietari. Au fost si mai putine dar si mai multe.
Te asteptam.

OK. Nu stiu de ce, dar imi da senzatia unui forum exclusivist. Sau cel putin cu fitze nejustificate din partea membrilor mai vechi.
Cica "sa evitam intrebari inutile". Adica noii membri sa nu-i streseze pe bastanii cu state vechi pe aici.
Sunteti penibili.
Nu mai vin.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 25-Noi-2005 09:53

Iar tu dai dovada de gandirea unui copil mic si prostut, de genul: "m-am suparat, imi iau jucariile si plec!"

Forumul asta e de 3 ani in picioare si pana acum s-au facut nenumarate intalniri ale membrilor. Exista chiar si o rubrica dedicata acestor intalniri. Decat sa fi luat pozitia asta de persoana ofensata, mai bine citeai cate ceva.
Nu a vrut nimeni sa te jigneasca, dar, cand intri pe un forum, intai citesti cate ceva pe acolo si pe urma pui intrebari. Si te asigur ca asta e valabil PENTRU TOATE FORUMURILE din lumea asta.

Bafta si tie si sa conduci atent!

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Vin 25-Noi-2005 09:57

cristus scrie:OK. Nu stiu de ce, dar imi da senzatia unui forum exclusivist. Sau cel putin cu fitze nejustificate din partea membrilor mai vechi.
Cica "sa evitam intrebari inutile". Adica noii membri sa nu-i streseze pe bastanii cu state vechi pe aici.
Sunteti penibili.
Nu mai vin.

adica noi suntem penibili pt ca unii nu stiu sa citeasca mesajele mai vechi. buna gluma ... :shock:

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Vin 25-Noi-2005 10:05

Din experientele anterioare, cam pana pe la ce ora stati la Academia de Politie?

Mersi.

segnorita
simpatizant

Mesajde segnorita » Vin 25-Noi-2005 10:19

Da. Si eu as vrea sa stiu cam cat timp se sta la o asemenea intalnire. Mai ales pentru ca sunt novice pe forumul asta si nu am mai participat la nici una inca.

Apropo, pe forumul asta nu mai face parte nici o fata?

Oricum, abia astept sa va vad, sa va cunosc, sa va vad masinile, sa discutam despre ele... etc.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Vin 25-Noi-2005 10:20

cristus scrie:
eugenro2001 scrie:Pentru noii inscrisi recomand sa "rasfoiasca" putin forumul, macar atat daca nu il citesc in amanunt, asa s-ar putea evita intrebari inutile.

@cristus
Te asteptam.

OK. Nu stiu de ce, dar imi da senzatia unui forum exclusivist. Sau cel putin cu fitze nejustificate din partea membrilor mai vechi.
Sunteti penibili.
Nu mai vin.

Adica doar daca te uitai putin pe titlurile topicurilor din sectiunea Club, ai fi vazut ca au mai fost cel putin 4 sau 5 intalniri, de aceea am considerat intrebarea inutila.
Pe mine nu ma dranjezi, dar consider normal ca atunci cand te inscrii intr-un forum mai intai citesti pe ici pe colo ca sa vezi cu ce se mananca forumul respectiv. Iar in afara faptului ca sunt membru vechi, sunt si moderator al acestui forum deci este de datoria mea sa sesizez si sa corectez anumite aspecte.

Chiar daca te-ai suparat pe mine, esti asteptat cu bratele deschise la intalnire.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 25-Noi-2005 10:26

segnorita scrie:Da. Si eu as vrea sa stiu cam cat timp se sta la o asemenea intalnire. Mai ales pentru ca sunt novice pe forumul asta si nu am mai participat la nici una inca.

Apropo, pe forumul asta nu mai face parte nici o fata?

Oricum, abia astept sa va vad, sa va cunosc, sa va vad masinile, sa discutam despre ele... etc.

Se sta cat vreti voi, cat aveti timp!!!!
Mai erau niste fete pe forum, care isi asteptau masina, dar se pare ca nu s-au mai implicat in discutii, speram sa o faca dupa ce primesc masina.
Se pare ca vor fi destul de multi!!!! Distractie placuta baieti si fete! :P La anu' poate vin si eu la intalnire :P

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Vin 25-Noi-2005 10:28

Jarod scrie:Din experientele anterioare, cam pana pe la ce ora stati la Academia de Politie?

Mersi.

ultima intalnire de la academia de politie a durat aprox 2h (singura la care am fost prezent). nu cred ca se supara cineva daca pleci mai repede.

si sa stii ca nu se inchid portile la ora 11:00 ... :lol:

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Vin 25-Noi-2005 10:47

Cred ca as putea sa vin pe la ora 12:30.
Se ofera cineva care merge sa-mi dea si mie numarul lui de tel ca sa intreb daca mai sunteti acolo? Pls.

Mersi.

Înapoi la “Intalniri lunare”