Buna ziua!
Am un citroen c5 din 2001, de doua zile mi se aude un huruit( vjit) in momentul in care acelerez si turatia motorului trece de 1500 turatii, scade (dispare) in momentul in care motorul ajunge la o turatie de 3000rotatii.
Sper ca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
Mai am o intrebare:cat costa o taba de asapament, sau daca se poate suda cea veche?
Va multumesc!
zgomot la motor peste 1500 turatii
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
nu poti suda esapamentul. ce sa sudezi? rugina? ala cand rugineste, rugineste si gata. Nu ai scris ce motor ai, doar pui intrebarea asa... de chestie. Ca idee, daca ai gauri in esapament poate suna mai tare din aceasta cauza. Ai ceva eroare pe bord? Pe bord, viteza motorului (nu a masinii) este afisata in Rotatii pe minut (rpm).
"If in doubt, flat out!"
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Buna ziua1
Am un citroen C5-I, din anul2001 cu motor de 2000cc HDI.
Astazi am fost la mecanic si a descoperit ca este distrusa fulia de la motor care antreneaza cureaua acesoriile (fulie pentru curea cu 5 canaluri)
Intrebarea mea este unde pot gasii o asfel de fulie si cam cat costa, asta in cazul in care a mai avut cineva o astfel de problema.
Am un citroen C5-I, din anul2001 cu motor de 2000cc HDI.
Astazi am fost la mecanic si a descoperit ca este distrusa fulia de la motor care antreneaza cureaua acesoriile (fulie pentru curea cu 5 canaluri)
Intrebarea mea este unde pot gasii o asfel de fulie si cam cat costa, asta in cazul in care a mai avut cineva o astfel de problema.
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
liviu sunetul este asemanator cu cel din acest filmulet ? http://www.youtube.com/watch?v=DgM3IA-ReZQ&NR=1
RobyC5 scrie:liviu sunetul este asemanator cu cel din acest filmulet ? http://www.youtube.com/watch?v=DgM3IA-ReZQ&NR=1
Da, despre aceasta fulie este vorba, zgomotul este asemanator.
Cat a costat fulia?
Care producator este mai bun?
Salutare la toata lumea, de ceva vreme cand accelerez pana in 3000 rpm iar ulterior ridic piciorul de pe acceleratie masina fiind in frana de motor ,se aude un huruit pe sub capota pana scade in jur de 2000 rpm . Se aude ceva in gen trrrrrrrr. Pana azi aveam o parte din aripa dreapta interioara rupta si nu era prinsa bine de bara din fata, dar azi am schimbato cu una noua si tot se aude acel trrrrrrrrrr. Orice parere e bine venita ca eu o pun in practica pana dau de dilema.
C5 HDI 2.0 80kw 2003
-
- pasionat
cum sa nu poti suda tevile sau tobele de la esapament, deci se da jos rugina si se inlocuieste cu petice de tabla nu trebuie sa cumperi toba sau teava daca e ruginita totul se inlocuieste
ps: daca aveti nevoie de reparati la masina ce tine de tinichigerie sudat, indreptat schimbat bucsi, pivoti rulmenti etc apelati la mine o seara buna

ps: daca aveti nevoie de reparati la masina ce tine de tinichigerie sudat, indreptat schimbat bucsi, pivoti rulmenti etc apelati la mine o seara buna

Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”