asa e , ar fi trebuit sa stau ori cu usa deschisa, ori cu lumina aprinsa si in habitaclu, oricum era mult prea complicat.
nu stiu inca cum sa pun pozele. oricum idea e urmatoarea. trebuie demontat panoul alb-gri din care iese centura stanga spate ( ca eu pe stanga am montat-o) are un surub jos (1), si inca un clips (2) de care tragi (cu grija). dupa care, cel mai bine ar fi sa desfaci chederul de la hayon, si cel de la usa stanga spate, doar in dreptul placii respective pe care vrei sa o demontezi. dupa care apuci de marginile placii, si tragi usor in dreptul fiecarui clips (sunt vreo 4 pe interior). cu un pic de indemanare reusesti. acolo o sa descoperi un manunchi grosut de fire care se ramifica in forma de T (firele vin prinse cu banda izolatoare alba). in zona asta e cel mai usor sa te legi pt. lampa. firul din manunchiul ala care vine la pozitii e unul MARO. verifica inainte sa te apuci de treaba. daca nu ai o lampa de control auto, ia chiar lampa pe care vrei sa o montezi, legi un fir la masa pe caroserie si celalalt il legi de un ac, f bine ascutit, cu care intepi usor firul MARO. cu pozitiile aprinse ar trebui sa se aprinda si lampa ta.asa procedeaza si la service-urile de alarme, prin intepaturi succesive cu lampa de control

. ca sa fixezi definitiv masa pe caroserie, vezi ca tot in zona stopului este un surub de 10 la care este legata masa stopului si a dezaburirii etc. il desfaci si prinzi masa lampii pe acolo dupa care il starangi la loc. mare atentie cum dezizolezi firul MARO, ca sa nu il sectionezi complet. foloseste banda izolatoare de calitate, izoleaza totul cu atentie, pt ca nu vrei un scurtcircuit pe instalatie. SUCCES!