Schimb 2 gume. Unde sa le pun? Pe fata sau pe spate?

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 19-Iul-2010 15:01

hai, mai fratilor, sa incetam cu discutiile astea...
faptele sunt evidente, nu mai necesita niciun comentariu...
chiar nu merita sa ne certam, suntem o comunitate mica si avem mari sanse sa ne vedem pe la intalnirile forumistilor si chiar nu as vrea sa ma uit sau sa se uite cineva la mine urat, pt ca ne-am contrat pe nu stiu ce idee...

e evident ca unii sunt mai colerici in exprimare si poate si in comportament, asa cum cred ca este colegul spf(judec aici doar exprimarea lui) si ca se aprinde usor, dar cred ca incet-incet, va invata ca nu trebuie sa ne jignim sau sa sarim la gatul colegilor din te miri ce.

iata, in topicul asta, intamplator sunt de aceeasi parere cu colegul spf, dar asta e un aspect care nu ar trebui sa conteze cum tot asa, nu ar trebui sa conteze nici daca nu i-as impartasi parerea...
de asta cred ca raspunsurile nu trebuie sa contina nimic personal si sa nu aduca jigniri nimanui.

chiar citeam cateva dintre postarile colegului nostru si am observat ca si el face cam ce faceam eu la inceput, atunci cand am intrat pe forumul asta...si atunci mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca forumul nostru nu este un teren de lupta, ci doar o comunitate cu oameni unii mai pricepuri, altii mai putin si ca e necesar sa abordam un stil total impersonal, axat pe problema in discutie...

asadar, presupun ca toti cei implicati aici vom reciti cu atentie postarile noastre si vom invata fiecare ceea ce trebuie sa invatam...

eu personal, m-am simtit jignit de cateva ori de catre colegul nostru, dar nu e un capat de tara: nu m-as da in laturi sa purtam o discutie atunci cand ne vom intalni si sunt convins ca nu a intetionat sa jigneasca pe nimeni in mod direct, ci ca e doar un mod comportamental pe care-l va schimba o data cu "invechirea" lui pe forum.

si imi permit si un sfat direct chiar daca ai criticat apelativul prietene cu care ti-am raspuns intr-un topic: atunci cand cineva nu intelege ce spui tu, nu e obligatoriu ca acel cineva sa fie idiot, mai sunt si alte variante...
de ex, poate nu te-ai exprimat tu suficient de clar sau poate omul nu are pregatire in domeniu, etc...
fii mai tolerant si incearca sa raspunzi cat mai punctual cu putiinta, fara sa sari pe om...(eu pe motivul asta ti-am atras atentia de cateva ori, e drept, uneori intr-un limbaj mai putin articulat, daca tin bine minte cum te-ai exprimat atunci)...

acum sper ca nu vom polua iar topicul asta, colegul khan a facut deja o data curatenie...oamenii mai au si altceva de facut decat sa stearga balariile noastre offtopic....

multumesc

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Lun 19-Iul-2010 15:11

SPF, daca ei sunt producatori de anvelope sau reviste de specialitate in domeniul auto ce au de castigat daca tu pui cauciucurile in fata sau in spate? oricum tot 2 cumperi si oricum nu se pune problema de brand, deci? De ce ar fi fake? Eu am mers intr-un service respectat din Cluj - ADAX si erau afise cu michelin unde scria ca in cazul inlocuirii a doar 2 cauciucuri, acele 2 se recomanda sa fie montate pe spate.
"If in doubt, flat out!"

viorelovidiu
pasionat
Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)

Mesajde viorelovidiu » Lun 19-Iul-2010 17:43

Nu am intrat pe forum ca sa particip la astfel de discutii tensionate. Fiecare si-a exprimat opinia ceea ce e foarte bine pana aici. Mai bine faceti Vote Poll decat sa va mai certati intre voi pentru ca mereu for fi pareri contradictorii.
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 8)

Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”