Fiind În concediu am hotãrât sã mergem În CroaÞia pe litoral ºi de asemenea am hotãrât sã mergem cu C3-ul În detrimentul Loganului ºi asta pt. cã are ABS ºi aer condiÞionat. Fiind o maºinã cumpãratã la mâna a doua nu mi-a inspirat Încredere niciodatã, tot timpul am crezut cã acu-acu se Întâmplã ceva la ea. Am dus-o repetat la controale ºi la revizii la un profesionist din Oradea ºi maºina a fost pusã la punct foarte bine. Dat fiind faptul cã motoraºul are doar 1.100 cmc Îmi era fricã cã drumul va fi greu.
Nu a fost aºa de greu cum am crezut, maºina s-a comportat ireproºabil pe carosabil. Dat fiind faptul cã arealul geografic al CroaÞiei este foarte diversificat În zonele cu coborâri am mers fãrã probleme cu 130-140 (nu mai mult cã Îmi era fricã puÞin deoarece l-am avut ºi pe bãieÞelul meu de 4 ani În spate), În schimb la pante s-a simÞit lipsa de putere, maºina fiind parcã "În moarte clinicã".
Oricum În anasamblu sunt foarte surprins de compartamentul ºi În special de Þinuta de drum a micuÞului meu C3. Spre surprinderea mea În CroaÞia am vãzut cel puÞin 20 de C3-uri numai În zona unde am fost cazat (Dugi Rat - Omis). Cred cã erau mai multe decât suntem noi toÞi pe forum În România

Scopul topicului din punctul meu de vedere este acela de a inspira Încredere În posesorii de C3-uri cu motorizãri subdimensionate practic, dar care se comportã execelent la drumuri lungi (autostrãzi, superstrãzi sau drumuri expres) cã pe drumurile DN din România mori Încet cu aºa motorizare.
Am observat un consum de ulei de cca. 400-500 ml/1100 km. Nu Âştiu dacĂŁ e normal dar oricum nu sunt ĂŽngrijorat. Poate din cauza vitezei cu care am condus. La noi ĂŽn ĂžarĂŁ maÂşina nu a consumat un gram de oloi.
Numai bine Âşi conduceĂži respectuos ca Âşi cum aĂži conduce "dincolo".

Uploaded with ImageShack.us