Mi-au furat capacele !
Moderator: Echipa Tehnica
Mi-au furat capacele !
Mi-au furat capacele originale de la C4!
In dimineata asta am gasit masina fara capace !
poate ca e si vina mea, ca nu am nici alarma deocamdata, si nici nu aveam nici un fel de antifurt artizanal pentru capace !!!
PLS, ce sa fac sa nu se mai intample?
are cineva de vanzare niste capace de C4 ?
In dimineata asta am gasit masina fara capace !
poate ca e si vina mea, ca nu am nici alarma deocamdata, si nici nu aveam nici un fel de antifurt artizanal pentru capace !!!
PLS, ce sa fac sa nu se mai intample?
are cineva de vanzare niste capace de C4 ?
Xsara 1.6 / C4 1.4
- White Wizard
- pasionat
Re: Mi-au furat capacele !
danpopa scrie:
poate ca e si vina mea, ca nu am nici alarma deocamdata
...si daca aveai alarma originala de la Citroen , cea pt. C4 , tot nu suna! Are numai senzori de interior, nu are si senzori de perimetru sau senzori de joc!
Imi pare rau pt ce ai patit!
maine dimineata ma duc la sectia de politie sa raportez furtul. nu stiu ce o sa rezolv, dar trebuie sa fac asta.
mi-e frica de faptul ca deja capacele au fost vandute, daca astazi a fost vreun targ prin Bucuresti.
si daca este asa, ma indoiesc ca au fost cumparate de vreun alt posesor de C4. sau poate chiar asa o fi ...
vinovat nu este numai cel ce fura si vinde, ci si cel ce cumpara...
am sunat de dimineata la ATS sa imi spuna cat costa un set nou. Mi-au spus ca numai un singur capac costa peste 1 milion de lei vechi ... deci paguba de peste 150E - pentru niste capace care probabil se vand cu maxim 500.000 la vreun "taran" cu masina kitch.
daca totusi vedeti vreo masina prin Bucuresti cu capace de C4, va rog sa ma anuntati ...
mi-e frica de faptul ca deja capacele au fost vandute, daca astazi a fost vreun targ prin Bucuresti.
si daca este asa, ma indoiesc ca au fost cumparate de vreun alt posesor de C4. sau poate chiar asa o fi ...
vinovat nu este numai cel ce fura si vinde, ci si cel ce cumpara...
am sunat de dimineata la ATS sa imi spuna cat costa un set nou. Mi-au spus ca numai un singur capac costa peste 1 milion de lei vechi ... deci paguba de peste 150E - pentru niste capace care probabil se vand cu maxim 500.000 la vreun "taran" cu masina kitch.
daca totusi vedeti vreo masina prin Bucuresti cu capace de C4, va rog sa ma anuntati ...
Xsara 1.6 / C4 1.4
Nasol!!! cred ca se intampla ce se intampla cu oglinzile la Opelurile Astra acum cativa ani sau si cu capacele de la alte marci. Nr. de C4 din Buc. a devenit suficient de mare incat sa intre in atentia "baietilor" ?!? Tehnica e simpla: creeaza cerere furand capacele de la un nr. de masini si dupa aia asteapta pagubitii in targ, stiind ca nu prea vine nimanui sa dea 150 EUR pe un set de capace noi. Asa ca atentie! S-ar putea sa-ti gasesti propriile capace in targ si sa le mai cumperi o data la juma' de pret! Chilipir curat! Sfatul meu: mai pune niste bani si ia-ti jenti de Al. arata si mai bine si daca si pe astea ti le fura.....
Bafta!
Bafta!
De obicei "băieţii" care se ocupă de ştergătoare / capace / antene dau "lovituri" la maşinile noi din zona lor, sau la maşinile venite ĂŽn vizită. Noi ĂŽn primele 2 luni am rămas fără antenă şi fără ştergătoare (antena ne-a pus-o un "binevoitor" la loc, ştergătoare am luat de la ATS, un model mai nou, mult mai greu de scos şi cu risc mare de rupere ĂŽn caz de forţare). De atunci nu s-a mai ĂŽntâmplat nimic, exceptând inerentele discuţii cu vecinii legate de locul de parcare ("bucata de trotuar marcată cu vopsea
").
Concluzia - eu zic să ĂŽţi iei capace noi, e destul de puţin probabil să ţi le fure şi pe astea

Concluzia - eu zic să ĂŽţi iei capace noi, e destul de puţin probabil să ţi le fure şi pe astea

Capacele merg marcate cu numarul masinii, asa cum fac cei care marcheaza oglinzile (am vazut la unii posesori de BMW la care oglinzile se scot mai usor decat capacele, la concurenta cu Opel Astra si Vectra). Avand in vedere ca sunt din plastic, cred ca se gaseste usor o solutie/pasta care sa atace suprafata.
Fun Citroen
- White Wizard
- pasionat
"danpopa", yo zic ca au avut vro , asa zisa "comanda" ...si s-a nimerit sa fie masina ta in vizorul lor! Capacele , mai mult ca sigur NU o sa le mai gasesti ...si nici in targ nu o sa le gasesti, ...au fost date de mult timp.
Ar putea fi , asa cum ai zis si tu, cei dupa Viitorului, dar asa de bine ar putea si cei dupa Lizeanu, Pargari, Otesani, Brotacel tei ( groapa ) etc. ( cateva zone "cuminti" de pe langa tine ) ...si oricum, hotii nu mai fura din zonele lor, se duc prin tot Bucurestiul!
In pare rau pt. capacele tale, dar asta e tara in care traim!
P.S.: Da si tu "comanda" la baieti ...
Ar putea fi , asa cum ai zis si tu, cei dupa Viitorului, dar asa de bine ar putea si cei dupa Lizeanu, Pargari, Otesani, Brotacel tei ( groapa ) etc. ( cateva zone "cuminti" de pe langa tine ) ...si oricum, hotii nu mai fura din zonele lor, se duc prin tot Bucurestiul!
In pare rau pt. capacele tale, dar asta e tara in care traim!
P.S.: Da si tu "comanda" la baieti ...

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Din pacate, alarma cu senzori de proximitate nu ajuta. Sint anumite zone ale masinii care nu sint acoperite de senzorul de proximitate, care are doar rolul de a preveni pe baietii care incearca sa deschida usile.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!