Impresi despre monstrulet.... bune si rele...
Bune: E infigareata masinuta,micuta... asta se traduce ca locuri de parcare cam oriunde in oras, pozitia la volan e ok si la cat de mica e... nu da deloc impresia da a te strange (sufoca) inauntru; Inaintea monstruletzului am avut pe mana un Kangoo si senzatia de spatiu interior nu difera mai cu nimika.
Acum Rele: - Prima si cea mai enervanta... la usa depe partea soferului cand trec prin hortoape sau peste speedbumpere, se aude un sunet enervant.. care am obs. ca vine de la chederul de la usa, adica nu e presat indeajuns chederu cu usa.... si am vb cu un amic (are un c1 rosu devro 4 ani) care mi-a spus ca problema asta e la toate C1, e din fabrica si variante ar fi sa merg la service sa imi mai stranga usa putin, dar atunci usa nu o sa mai fie in linie cu caroseria, si o adoua soloutie (care am aplicat-o deja) ar fi sa dau chederu cu un spray "WD40" si intradevar nu se mai aude sunetu ala dar tre sa fac treaba cu sprayu odata la vro 3-4 zile. (P.S. apa, vant nu intra in masina pe langa cheder).
- A doua ar fi consumu mare zic eu (primul rezervor sa golit cu vro 7L la 100Km dar totus e inca sub 1000 KM, rodaj inca nefinalizat..., din discutii depe forum am citit ca abea dupa vro 2000KM scade consumu si se stabilizeaza.... la accelas stil de mers).
-Per total sunt foarte multumit de masina mai ales ca e cea mai draguta masina din lume (si asta pentru ca e amea)... nu exista alta mai faina decat "BUU" (P.S. BUU este numele monstruletului si chiar numaru de imatriculare

) )