Salut !
Am si eu o intrebare legata de suspensia spate la Xantia: Pe drum drept, este normal ca spatele sa coboare si sa urce asa de capu' lui, cand stanga cand dreapta cand ambele...? Nu ma pricep deloc si as vrea sa stiu daca e vreo problema... E dubios pentru ca in masina nu se simte nimic, fenomenul fiind vizibil doar de afara... Aaa si la plecarea de la semafor se lasa cam mult pe spate (asta am simtit-o eu de la volan si prima oara am crezut ca am frana de mana trasa). N-am mai condus astfel de masini pana acum, asa ca nu stiu care-i treaba cu suspensiile astea... Va rog, ajutati-ma !
Probleme suspensii
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
Re: Probleme suspensii
Crix scrie:Salut !
Am si eu o intrebare legata de suspensia spate la Xantia: Pe drum drept, este normal ca spatele sa coboare si sa urce asa de capu' lui, cand stanga cand dreapta cand ambele...?
masina ta este cumva ACTIVA? daca da... e destul de tampita situatia, si in primul rand trebuie sa incarci TOATE sferele. daca si dupa aia mai face, trebuie scobit mai adanc, mai ales la corectorul de activa care e in fata, si la bucsele de teflon de la tijele corectorului. nu poti face asta singur, asa ca oricum tre' sa mergi la "doctor" cu ea. cum au spus si ceilalti, voirbeste cu khan.
Re: Probleme suspensii
dj01fad scrie:masina ta este cumva ACTIVA?
Nu am idee pt ca nu e masina mea... Am vazut-o acum 2 zile pentru ca vreau sa o cumpar si la "drive test" am constatat problemele despre kre am scris mai sus... Vreau sa te intreb cam cat m-ar costa reparatiile ?
- dj01fad
- demolition man
pai.... nush cat ar costa reparatiile pt ca nu pot sa pun un diagnostic fara sa vad, si cred ca nimeni nu poate face asta. afla mai intai daca e activa sau nu. sau spune-ne ce scrie pe bandourile de la usile din fata.
nu costa foarte mult, nu te gandi ca mai platesti inca odata masina in reparatii, dar nici foarte putin sa stii.
nu costa foarte mult, nu te gandi ca mai platesti inca odata masina in reparatii, dar nici foarte putin sa stii.
- dj01fad
- demolition man
mda.... misto tactica...
si crezi ca daca se va strica din nou la tine dupa aia ti-o rezolva tot el? eu unul cred ca habar nu are nici el ce are masina, si chiar putini dintre cei priceputi in citroen au habar ce se intampla acolo.
cel mai bine ar fi sa ne dai si noua cateva detalii despre masina cum ar fi pret, dotari, an, daca e inmatriculata, si chiar si cat vrei sa dai pe ea, si iti putem spune noi daca merita sau nu, chiar si in ciuda problemelor pe care le are. si nu te speria ca e ceva extrem de complicat la ea...
si crezi ca daca se va strica din nou la tine dupa aia ti-o rezolva tot el? eu unul cred ca habar nu are nici el ce are masina, si chiar putini dintre cei priceputi in citroen au habar ce se intampla acolo.
cel mai bine ar fi sa ne dai si noua cateva detalii despre masina cum ar fi pret, dotari, an, daca e inmatriculata, si chiar si cat vrei sa dai pe ea, si iti putem spune noi daca merita sau nu, chiar si in ciuda problemelor pe care le are. si nu te speria ca e ceva extrem de complicat la ea...