Credeti ca ar putea fii vreo problema atata timp cat o fac intrun service autorizat Citroen?

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
[align=justify] eu am facut revizia la cluj si mi sa parut cel mai ieftin din tara . am platit in jur de 480-500 ron fata de alte reprezentante ; ca de exemplu baia -mare si sibiu fiind in concediu si fiind prin zona !!!! ce a cuprin revizia : scimbat filtru de aer , filtru de polen , ulei motor ,verificare farurii roti , placute de frine , exact tot ce este marcat pe carnetul de revizie , doar ca trebuie sa ai programare !!!! eu nu am avut decit in jur de 14000 km . dar au fost foarte promptii si serviabili !!! cei de la baia -mare si sibiu , mi-au cerut in jur de 800-900 ron !!! bafta !!crisscream scrie:Rog proprietarii de c5 care au efectuat deja prima revizie sa-mi spuna cat au platit. Intreb asta deoarece eu locuiesc in Italia dar urmeaza sa ma intorc in tara in vacanta si as vrea sa fac revizia acolo daca e considerabil mai ieftina.
Credeti ca ar putea fii vreo problema atata timp cat o fac intrun service autorizat Citroen?
Luc scrie:daca vrei sa tii masina eu zic sa faci revizia inainte sa pleci la drum spre romania deoarece ai deja 20.000km cu masina si aici conditiile de drum sunt grele, praf din belsug, gropi, etc.... interval de revizii mai mic ca in vest.
Mai bine sa ai ulei si filtre noi cind pleci la drum lung.
tonel scrie:[align=justify] eu am facut revizia la cluj si mi sa parut cel mai ieftin din tara . am platit in jur de 480-500 ron fata de alte reprezentante ; ca de exemplu baia -mare si sibiu fiind in concediu si fiind prin zona !!!! ce a cuprin revizia : scimbat filtru de aer , filtru de polen , ulei motor ,verificare farurii roti , placute de frine , exact tot ce este marcat pe carnetul de revizie , doar ca trebuie sa ai programare !!!! eu nu am avut decit in jur de 14000 km . dar au fost foarte promptii si serviabili !!! cei de la baia -mare si sibiu , mi-au cerut in jur de 800-900 ron !!! bafta !!crisscream scrie:Rog proprietarii de c5 care au efectuat deja prima revizie sa-mi spuna cat au platit. Intreb asta deoarece eu locuiesc in Italia dar urmeaza sa ma intorc in tara in vacanta si as vrea sa fac revizia acolo daca e considerabil mai ieftina.
![]()
![]()
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 7 vizitatori