CD Player
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
CD Player
Salutare tuturor,As dorii sa schimb si eu cd-ul original cat de curand si nu stiu cum sa il scot .Nu as vrea sa fortez sa stric pe acolo, asa ca aplelez la bunavointa voastra sa ma indrunati . Nu am nici un fel de tije sau ceva cu care sa il trag de pe sina,Va multumesc anticipat
La xsara ce fel de tije iti trebuiesc? Scoate rama ornament ce acopera player-ul si display-ul si gasesti 2 suruburi cu cap torx pe care le desfaci si scoti radio-ul.
Sa nu uit.Grija mare cand scoti rama.Nu forta si foloseste ceva subtire si lat invelit cu o carpa sau banda izolatoare.Eu am folosit,in urma sfaturilor colegilor de forum,o surubelnita cu varful invelit in banda izolatoare.
http://img690.imageshack.us/img690/5463 ... 10336a.jpg
Asa arata la mine.
Sa nu uit.Grija mare cand scoti rama.Nu forta si foloseste ceva subtire si lat invelit cu o carpa sau banda izolatoare.Eu am folosit,in urma sfaturilor colegilor de forum,o surubelnita cu varful invelit in banda izolatoare.
http://img690.imageshack.us/img690/5463 ... 10336a.jpg
Asa arata la mine.
-
- pasionat
Scoti rama usor, sa nu ii strici clamele. Apoi iti trebuie un torx cu care vei desface doua surubele. ( ele sunt 4 dar doar doua din ele tin aparatul). Mufele de la alimentare, boxe si antena sunt clasice si banuiesc ca vei stii sa le scoti.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
NDD, eu am cumparat trei pana acuma, si mai imi iau piese din ele cand imi trebuie. Deci intreband pe la dezmembrari tre sa gasesti. Eu unul l-am luat de la dezmembrari din stefanesti de pe un xsara picasso adus din anglia. Ala m-a costat 200lei. Am mai luat doua de pe forum, unu cu un mil jumate si unul cu mult mai mult, nu mai spun ca rade lumea de mine.
Oricum ideea este sa fii atent la ce iei. La multe cd-ul nu il mai trage cum ar trebui. Unul il luasem si nu ii mergea la radio optiunea RDS, etc.. Functie de model poti lua unul cu FM si AM sau cu FM, AM si MW parca. Desi au aceiasi masca in fata eu unul am 3 modele diferite.
Referitor la usb, cre ca un electronist il poate adapta ceva. Daca nu exista dispozitivele acelea si cu usb si cu cititor de carduri care se pot instala in torpedo si sunt compatibile cu aparatele de pe Citroen.
Oricum ideea este sa fii atent la ce iei. La multe cd-ul nu il mai trage cum ar trebui. Unul il luasem si nu ii mergea la radio optiunea RDS, etc.. Functie de model poti lua unul cu FM si AM sau cu FM, AM si MW parca. Desi au aceiasi masca in fata eu unul am 3 modele diferite.
Referitor la usb, cre ca un electronist il poate adapta ceva. Daca nu exista dispozitivele acelea si cu usb si cu cititor de carduri care se pot instala in torpedo si sunt compatibile cu aparatele de pe Citroen.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
rtrd_dud scrie:cum ai tras mufa aceea USB pt stick ? la cd playerul original de fabrica ii pot adapta asa ceva ?
Daca pentru mine e intrebarea citeste aici:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=13321
-
- pasionat
In sfarsit am cumparat si eu un cd playe sa il pun pe citronada.M-am apucat sa il scot pe cel vechi,am scos rama am desfacut suruburile si l-am schimbat.Bucuros ca acum am cd cu mp3.Ieri dimineata cand m-am dus la masina am obs ca era afisat pe display economy mod active ,parca ,ma rog, zic ,cine stie .Aseara uitandu-ma pe geam la masina am observat ca diplay-ul era aprins,dupa cateva secunde se stinge apoi iar se aprinde si tot asa si la 23:30 cine umbla la masina sa schimbe cd player-ul ? EU.Voi ati patit asa ceva ,trebuie sa scot cumva un fir? ,oricum sunt cam hotarat sa raman cu cel original
-
- simpatizant
Si eu am avut probleme mari cu CD-playerul (nu mai recunostea CD..deloc, si nu a fost o problema strict mecanica), si m-am dus la niste baieti foarte priceputi de pe langa Stadionul National/Vatra Luminoasa care mi l-au facut rapid si ieftin.
PS: Despre display-ul de easupra casetofonului stiti ceva ? De unde as putea face rost de unul intreg ?
Multumesc
PS: Despre display-ul de easupra casetofonului stiti ceva ? De unde as putea face rost de unul intreg ?
Multumesc
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”