Puterea data de constructori la un motor este cea la arbore, nu la roata. Pina la roata se mai pierd vreo 20 de cai. Exemplu este masina lui khan: 90 CP la roata si aproape 110 la arbore. Ginditi-va ca motorul ala mai trebuie sa angreneze si alternatorul, tot soiul de pompe (de apa, de servo, etc.)
Sa nu fim circotasi: masina e de-a dreptul superba, are tot soiul de gadget-uri, insa se pare ca asteptarile mele au fost mai mari. Probabil ca datorita normelor de poluare si altele, masina accelereaza cum vrea ea, nu cum am vrea noi

Spre exemplu, masina nu prea te lasa sa pleci cu scirtiit. Ca o paranteaza am la servici un ford fiesta cu motor pe benzina de 1.3 care e de-a dreptul lesinata, cred ca l-ar face lejer o dacie berlina.
@matrixu: ABS-ul intra mai devreme decit la C5-ul testat la SIAB, ale carui frine erau de-a dreptul superbe. Cind intra ESP-ul se aprinde becul pe consola centrala.
Un lucru de care pina acum n-a zis nimeni nimic e directia prea sensibila, dar poate ca ma insel, eu conduc o masina fara servodirectie si poate din cauza asta.
Una peste alta, cred ca am circotit prea mult, parca sintem vulpea care nu ajunge la struguri. Sint si eu de acord cu Arial ca acest VTS nu e masina de oras, cel putin nu de Bucuresti.
Oricum e de apreciat gestul lui Mugurel, care ne-a pus masina la dispoztie si ne-a permis sa ne facem o idee, ca altfel ne multumeam cu pozele si review-urile din reviste. Abia astept sa ma dau si cu STi-ul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!