Salut,
Am marea rugaminte in a ma sfatui in cumpararea unui Citroen C4 Diesel model 2006
Rog proprietarii acestui model sau cei priceputi sa-mi spuna care sunt plusurile, minusurile acestei masini
Ma sperie piesele, citesc ca ar fi foarte scumpe.
Mentionez: acum am facut rost de bani si trebuie sa-mi iau masina urgent, mi-ar fi de folos niste sfaturi cat mai rapid.
Va multumesc anticpat.
Citroen C4 diesel merita?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
-
- de-abia inscris
salut, e am un c4 diesel de aprox 1 luna jumate, merge ok, consuma putin, al meu e cel de 110 cp, pe care ti-l sugerez si tie daca gasesti. Am schimbat ceva la el: 1 buc. telescop 3 milioane, reparat electromotor ca m-a lasat in drum, 2 mil jumate, set nou de chei 6 mil, bieleta 1 mil, asa ca sa-ti faci o idee. Pe de alta parte accesoriile sunt rupere, capac roata 1 mil 800
), presuri 2 mil 200.
am 55 de mii de km, din 2007 am dat 5600 de euro pe el si cu tot cu ce am mai reparat m-a dus la 6000 de euro. 4 usri. inmatriculata.
apropo sa nu o duci la test la reprezentanta la ATS ca is niste prosti si dupa ca ce am dat 2 mil jumate, n-au reusit sa-mi zica ca o sa ma lase in durm peste jumate de ora din cauza electromotorului sau ca telesoapele is curse - lucru la care din pacate nu m-am gandit dar cred ca si cel mai prost ghita din alteier si-ar fi dat seama. propun autotest de la autovit.

am 55 de mii de km, din 2007 am dat 5600 de euro pe el si cu tot cu ce am mai reparat m-a dus la 6000 de euro. 4 usri. inmatriculata.
apropo sa nu o duci la test la reprezentanta la ATS ca is niste prosti si dupa ca ce am dat 2 mil jumate, n-au reusit sa-mi zica ca o sa ma lase in durm peste jumate de ora din cauza electromotorului sau ca telesoapele is curse - lucru la care din pacate nu m-am gandit dar cred ca si cel mai prost ghita din alteier si-ar fi dat seama. propun autotest de la autovit.
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Citroen C4 diesel merita?
Fratilor ! -O masinuta Sh ,este si va fii mereu o loterie. Au atatea vicii ascunse ca doar la un service cu o pila buna se pot descoperii. Acuma sa fim drepti si sa nu judecam stramb pe cei din service. Nu putea nimeni sa-i zica lui @vanadragos ca peste 5km o sai cada electromotorul. Absurda afirmatie a susnumitului. Ai banuti i-ti iei una noua..Nu ai trebuie sa mai si risti si ce o da domnu'
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”