noul berlingo
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
noul berlingo
Caut si eu o persoana care mai are noul citroen berlingo.
-
- de-abia inscris
probleme Berlingo nou
Am un Citroien Berlingo nou 92 cp . AÂş vrea sĂŁ Âştiu ce probleme ai avut cu acest model. Eu am probleme cu caseta de direcĂžie Âşi nu am putut rezolva nimic. Te rog sĂŁ-mi spui de ce vinzi arcurile Âşi amortizoarele spate-. Le-ai schimbat ?. MulĂžumesc.
-
- just curious
Salut.Vreau sa te intreb cand l-ai cumparat de ai putut sa-l iei pala de 92 de cai.Arcurile si telescoapele le-am schimbat pentru ca am pus de van,fiind un pic mai inalte.Referitor la problema ta nu cred ca o sa rezolvi nimic pentru ca jocul la caseta este destul de mare din fabrica si vei primi din partea lor un raspuns sec:zgomot incadrat in tolerantele producatorului.Doar vreau sa te intreb unde iti bate caseta in partea de jos sau spre volan?Cat despre problemele care le-am avut cu ea nu prea vreau sa te pun pe ganduri doar pot sa-ti spun ca amandoi nu am facut cea mai buna alegere
-
- de-abia inscris
Salut. Maºina am compãrat-o În mai 2009, au fost câteva maºini pe Þarã cu ceva dotãri suplimentare gratis ºi motorizarea de 92 cp. Zgomotul la casetã se aude În partea dreaptã a maºinii ºi, da, ai avut dreptate cu rãspunsul pe care l-am primit , jocul se Încadreazã În limitele acceptate de producãtor. Se poate schimba ceva În aceastã privinÞã ? De altfel sunt mulÞumit de maºinã, are un consum bun ºi dotãri multe incluse În preÞ. O sã vãd pânã la urmã dacã se meritã. Spune-mi te rog , schimbând arcurile, odatã cu ÎnãlÞimea ai mãrit ºi sarcina utilã ? Cât te-au costat toate astea ? MulÞumesc.
-
- just curious
Salut.Se mareste sarcina ,dar devine mai rigida si te costa cu totul 1400 ron.Misto la tine ca ai putut sa o iei paia de 92 eu am comandat-o in februrie 2010 si nu se putea decat cu 75 desi era gama de varf.Cam ce consum ai la ea?(eu am mediu cuprins intre 5,5 si 6,5).Usile laterale spate iti fac cumva zgomot pe drum mai nasol?Cati km ai ?
P.S .la caseta nu ai ce sa-i faci pentru ca levierul din caseta pe partea dreapta este mai lung si preia socurile cu o forta mai mare decat pe stanga.Ma bucur pentru tine ca esti multumit de masina.

P.S .la caseta nu ai ce sa-i faci pentru ca levierul din caseta pe partea dreapta este mai lung si preia socurile cu o forta mai mare decat pe stanga.Ma bucur pentru tine ca esti multumit de masina.

-
- de-abia inscris
Salut. Nu am putut sĂŁ rĂŁspund mai devreme. Ăn legĂŁturĂŁ cu zgomotele la uÂşile laterale, eu nu am aÂşa ceva pânĂŁ la km. pe care ĂŽi am, 19000. Eu am aproximativ acelaÂşi consum, dar e mai mare dacĂŁ conduc mai agresiv.DacĂŁ vrei sĂŁ mĂŁreÂşti puterea motorului, nu umbla la soft. Vezi pe net, sau poate ai aflat deja, pe power tuning.ro cĂŁ au cipuri care.Ăži fac motorul de aprox. 90 cai. Apropo,maÂşina mea are aceeaÂşi culoare cu a ta numai cĂŁ eu am portbagaj deasupra pe care mi l-au dat odatĂŁ cu ea. Mai spune-mi dacĂŁ ai mai fĂŁcut ceva mofificĂŁri. MultĂŁ baftĂŁ !
-
- just curious
Ca modificari deocamdata nu am facut pre multe ca nu am timp.Momentan sant pe partea de insonorizare.Am demontat marea parte din bord si l-am imbracat cu burete fonic.Acelasi lucru am facut si cu tot plasticul din portbagaj si cel de pe usile de spate,inclusiv grila de plastic de sub stergatoare.Sambata daca am timp vreau sa dau cu niste antifon cauciucat pe tunelul de la tobe si partea dinspre motor.Tot cu antifon vreau sa dau pe partea dinspre caroserie a carenajelor de la roti.M-am axat prima data pe zgomot pentru ca nu ma asteptam sa fie asa slab insonorizata.La cati km ti-au spus sa faci reviziile? ca la mine cand am cumparat mi-au zis la 20000 si de curand m-au chemat pentru ca aveam 15300 sa fac revizia(ulei cumparat separat plus filtru de ulei si polen de la ei=320 ron).Numai bine.
-
- de-abia inscris
Salut din nou. prima revizie am avut-o la 15000 km. Cu toate de la ei a costat 430 ron (PreÞul spus de tine include ºi uleiul?, cã nu am ÎnÞeles).Aº vrea sã fac ºi eu ceva pe la maºinã Însã nu am timp. Miºto cã ai rãbdare ºi timp chiar ºi pentru atât. Zilele astea mi-am ciobit puÞin parbrizul.Mi se pare cã sunt foarte slabe, sunt ºi subÞiri (e a doua oarã. prima datã l-am schimbat cu casco). Mult noroc !
-
- just curious
Salut.Da pretul de 320 include si uleiul.Si eu am parbrizul ciobit dar deocamdata nu-l schimb,astept sa treaca iarna ca la cat nisip o sa fie pe drum sigur o sa ma mai fericesc cu vreo croiala.Ai schimbat pana acum placutele pe fata?ca ale mele sant pe duca.Saptamana viitoare vreau sa-mi comand praguri de plastic ca am vazut pe un peugeot partner si aratau bine.Astept sa vina zapada sa testez un pic esp -ul si asr-ul ca pana acum nu am avut masini cu sistemele astea.Drumuri bune.