Modelism si machete Citroen
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
Machetele le am de prin 2009, deci..
In randul de jos am: 2CV, un AX si un camion din anii '30 (macheta din anii '80)
Sper cu timpul sa strang cat mai multe Citroen-uri.
In general nu prea ma axez pe marci, ci mai mult pe machete care imi plac(in general modele mai vechi) sau care sunt bine lucrate.
In randul de jos am: 2CV, un AX si un camion din anii '30 (macheta din anii '80)
Sper cu timpul sa strang cat mai multe Citroen-uri.
In general nu prea ma axez pe marci, ci mai mult pe machete care imi plac(in general modele mai vechi) sau care sunt bine lucrate.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
Am avut o colectie mica de 140 de bucati scara 1/43 , diverse marci.....Din pacate situatia financiara aparuta concomitent cu problemele masinii m-au obligat sa le vand pe majoritatea asa ca.....nu mi-au mai ramas decat cateva piese , cred ca maxim 10 printre care : Citroen 15 CV T.A. - Solido/Corgi , Citroen 2 CV - Solido/Corgi , Citroen CX 2400 Pallas - IXO , Citroen DS - Norev , Citroen SM "Gendarmerie" - Norev , Citroen Bx - IXO , iar celelalte sunt mia putin importante dintre ele mentionez doar doua piese foarte faine : Duesenberg J - Solido si Duesenberg J Spyder - Solido . Sper sa imi revin cu banii , si sa imi pot reface colectia
Cateva poze

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
daca mai scoti ceva la vinzare anunta-ma si pe mine, s-ar putea sa vreau cite ceva
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
In regula....sa-mi spui numai ce modele/marci anume te intereseaza.....O sa fac oricum poze clare cu tot ce mai am in colectie acuma intrucat din pozele de grup de sus au plecat multe asa ca.....Oricum , zilele astea voi posta "supravietuitoarele" 

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
Înapoi la “Evenimente/Intalniri internationale”