khan scrie:cam... lunga! interesant
DragĂĄ Liviu ! DupĂĄ cum ti-am scris si in p.m GPS-ul m-a dus prin Pascani, si mai stiu eu cite comune iar la 30 km de Suceava mi-a indicat stinga cĂĄtre Vatra Dornei unde la Frasinu am stat 1 orĂĄ pe serpentine in blocaj c s-au ciocnit 2 masini frontal intr-o curbĂĄ ! A fost groaznic sĂĄ vĂĄd aproape din primul rĂĄnd bagaje spulberate pe sosea, un motor si cutie la 5 m de caroseria masinii etc...
Sunt dezobisnuit de acest stil de conducere desi si eu am practicat-o cĂĄnd cutreieram drumuril din Ro....dar de atunci a trecut ceva timp si au crescut caii de sub capota masinilor si se intimplĂĄ multe nenorociri ! Deci am dorit sĂĄ ajung pe cĂĄt posibil cĂĄt mai iute la Cluj sĂĄ mĂĄ odihnesc putin ...dar promit cĂĄ dacĂĄ mi se mai iveste proxima ocazie si voi avea putin mai mult timp, mĂĄ voi revansa !
PĂĄnĂĄ atunci sĂĄnĂĄtate si numai bine tuturor. A ! Si spor la lucru ! Mai adĂĄugati sau ciopĂĄrtiti din masinile Voastre dupĂĄ plac.Asta are o razĂĄ de intoarcere de 10-12m metri ca Buceagul BalenĂĄ !