TOT STERGATOARE DE PARBRIZ
Moderator: Echipa Tehnica
E un magazin pe Dudesti...mi-am luat Champions... 40-60 RON (nu mai stiu exact) ambele pentru fatza. Erau (cel putin asa ziceau vanzatorii) preturi vechi...
Gasisem pe la Gradina Botanica, vis-a-vis, cu 120 RON perechea si voiau un avans ca sa le aduca ...si alte figuri dinastea nesimtite, si le-am zis PASS...
Iar pe spate, mi-am luat din targ 2 stergatoare chinezesti la 5 RON, am scos cauciucul de la unul din ele si l-am taiat cat pe cel de pe C3, i-am pus lamelele de pe cel vechi, s-au potrivit la fix si sterge super ok. Va sfatuiesc sa faceti la fel. Altfel am vazut stergatorul asta de spate la 60 RON..si mi se pare sincer enorm.
Succes si LA MULTI ANI , un an 2008 foarte bun va doresc !!!
Gasisem pe la Gradina Botanica, vis-a-vis, cu 120 RON perechea si voiau un avans ca sa le aduca ...si alte figuri dinastea nesimtite, si le-am zis PASS...
Iar pe spate, mi-am luat din targ 2 stergatoare chinezesti la 5 RON, am scos cauciucul de la unul din ele si l-am taiat cat pe cel de pe C3, i-am pus lamelele de pe cel vechi, s-au potrivit la fix si sterge super ok. Va sfatuiesc sa faceti la fel. Altfel am vazut stergatorul asta de spate la 60 RON..si mi se pare sincer enorm.
Succes si LA MULTI ANI , un an 2008 foarte bun va doresc !!!
Nu prea mai sterg bine parbrizul stergatoarele Bosh AeroTwin pe care le am de 3 ani.
A schimbat cineva la ele doar lamela de cauciuc ?
Stie cineva de unde se pot cumpara aceste lamele ? Eu am intrebat la reprezentanta/partenerul Bosh din Constanta de unde am cumparat stergatoarele, dar mi-au spus ca nu exista asa ceva, ca nu se put scoate, ca sunt lipite.
De scos se pot scoate, pentru ca eu le-am intors acum un an.
Stie cineva de unde se pot cumpara aceste lamele ? Eu am intrebat la reprezentanta/partenerul Bosh din Constanta de unde am cumparat stergatoarele, dar mi-au spus ca nu exista asa ceva, ca nu se put scoate, ca sunt lipite.
- robistan25
- pasionat
bogdan78 scrie:Parca vazusem pe softpedia un tutorial despre inlocuirea lamelelor stergatoarelor si ereau chiar bosch aero.
Da, l-am gasit si eu ieri, dar acolo nu scria nimeni ca ar fi bosh.
Am intrebat si pe softpedia, astept sa raspunda cineva.
ionmang20 scrie:Nu prea mai sterg bine parbrizul stergatoarele Bosh AeroTwin pe care le am de 3 ani.
tu dupa 3 ani te scormoni sa cauti lamele de schimb in loc sa-ti iei stergatoare noi? la ce ti-ai luat masina daca n-ai bani de stergatoare o data la 3 ani, frate? distributia tot pe modelul asta o schimbi?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
khan scrie:tu dupa 3 ani te scormoni sa cauti lamele de schimb in loc sa-ti iei stergatoare noi? la ce ti-ai luat masina daca n-ai bani de stergatoare o data la 3 ani, frate? distributia tot pe modelul asta o schimbi?
Din moment ce doar gumele sunt stricate, da, mi se pare normal sa le schimb, nu vad rostul sa cumpar alte stergatoare din moment ce ele sunt ok.
Tu iti cumperi alta masina daca se strica ?
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
Khan vorbeÂşte aici despre o sumĂŁ fabuloasĂŁ de vreo 50-60 lei, contravaloarea altora noi nu de mii de euro.
ComparĂžia ta nu are nic o logicĂŁ.
Oricum un sfat: du-te cu ele la reÂşapat cĂŁ e mult mai ieftin.
ComparĂžia ta nu are nic o logicĂŁ.
Oricum un sfat: du-te cu ele la reÂşapat cĂŁ e mult mai ieftin.

Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Ce sariti pe bietul om. Daca se poate pentru ca exista kitul de ce nu. Nu trebuie sa uitam ca este eco in acest fel. Si in zilele astea fiecare lucru bun facut pentru mediu conteaza. Si nu stiu kitul de schimb cat costa, dar o pereche de stergatoare Bosch pentru xsara costa vreo 150-190lei.
Iar parerea mea este ca forumul asta exista din doua motive ambele la fel de importante spun eu. Pentru pasionati si pentru cei care cauta solutii de orice natura si cat mai ieftine pentru intretinerea masinii.
Daca este sa nu te uiti la bani, mergi in service si ti le schimba.
Iar parerea mea este ca forumul asta exista din doua motive ambele la fel de importante spun eu. Pentru pasionati si pentru cei care cauta solutii de orice natura si cat mai ieftine pentru intretinerea masinii.
Daca este sa nu te uiti la bani, mergi in service si ti le schimba.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
salut
Iaca trebuie sa-mi inlocuiesc si eu stargatoarele. Ideea este ca am cautat din cele clasice dar ambele sa fie cu acel spoiler de vint. De ce? Pentru ca asa sunt acum... acum nu mai stiu daca asa le-am avut, dar le-am mai inlocuit acum vreo 2 ani si acum ambele au spoler.
Nu gasesc pe nicaieri. Peste tot im i zic ca nu exista cu spoiler decit cel de pe stinga.
Dar daca renunt la idee, ce sa iau?
Bosch sau Valeo?
Aero sau clasice?
Nu gasesc pe nicaieri. Peste tot im i zic ca nu exista cu spoiler decit cel de pe stinga.
Dar daca renunt la idee, ce sa iau?
Bosch sau Valeo?
Aero sau clasice?
- robistan25
- pasionat
Dupa mai multe teste am gasit in sfarsit o pereche de lamele f.bune. Le gasiti la Auchan,carton galben cu rosu si scrie Refil 610(exact cat cel mai lung stergator) si sunt la pretul de 5lei perechea. Eu am inlocuit toate stergatoarele(se taie la dim.dorita) si sunt foarte multumit. Nu tin f.mult(3-5luni) dar la banii acestia tin mai mult decat oricare Bosch.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”