Mi-au furat capacele !

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

puiuradu
simpatizant

Mesajde puiuradu » Sâm 03-Dec-2005 12:59

Matrixu scrie:OT:
Ce jante ti-ai luat? Pe cat? Cati bani?

"http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/alutec/fr_montage.pl?PKWNr=06E2&pkwMarke=Citroen&pkwModell=C4&Bild=cic4co04&BildText="

Penultimul model din dreapta. Pe 16''. Pret confidential ;)

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Sâm 03-Dec-2005 14:07

Vrem po-ze!!! Vrem po-ze!!! Vrem po-ze!!! :D

puiuradu
simpatizant

Mesajde puiuradu » Sâm 03-Dec-2005 15:39

Arise scrie:Vrem po-ze!!! Vrem po-ze!!! Vrem po-ze!!! :D

Este cam murdara masina acum ca sa-i fac poze :). Dupa ce o spal ii fac poze :). si le pun

Dar in principiu arata bine :))), similar masina din configuratorul din linkul care l-am dat.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 03-Dec-2005 23:46

Misto exact in genul ala vreau si eu, dar pe 17.
Poate imi dai pe pm un pret asa informativ ;)
Ce gume i-ai pus?

danpopa
pasionat

concluzie

Mesajde danpopa » Lun 05-Dec-2005 11:51

pentru ca eu am deschis acest post, eram dator si cu o incheiere.

1. in ceea ce priveste capacele furate.

din cauza serviciului, nu am mai reusit sub nici o forma sa mai ajung la politie. in schimb, am vorbit la dealer care s-a "oferit" sa imi "ofere" 2 tipuri de capace la preturi europene, dar nu a vrut sa isi dea cu nici o parere despre cum as putea sa plec de la politie cu dovada catre Casco si de la Casco la dealer. avand in vedere acest elan, chiar m-am lasat pagubas.

cu toate acestea, tin sa multumesc tuturor celor care m-au sprijinit cu sfaturi si imi pare sincer rau ca nu am avut timp ca sa le pun in aplicare. si de asemenea, sper sa nu aiba nimeni nevoie de ele de acum inainte.

2. rezolvarea problemei.

dupa atata timp de dat telefoane, pana la urma mi-am cumparat de la un magazin auto capace de 15' + sistem antifurt (vorba vine, ca d'asta are cam toata lumea care are ...).
(capace 400k, antifurt 200k, dar se gaseste si cu 100k)

- capacele aveau eticheta in romana, sunt f subtiri si cred ca usor casante, dar au un aspect cat de cat frumos.
- cu "sistemul de antifurt" e o poveste lunga.
el contine 4 table, 4 saibe, 4 suruburi (+1 de rezerva) si un imbut (cheie speciala - vorba vine, ca e un hexagon cu un cui in mijloc).
a) cele 4 table le-am montat pe fiecare roata, sub 2 prezoane, la o vulcanizare. fiecare tablita are un filet exact pe centru.
b) acasa la un prieten am dat gaura cu bormasina pe fiecare capac, exact pe centru - aveau un marcaj, pe dedesubt
c) cand am vrut sa pun si cele 4 suruburi, am descoperit ca acestea erau prea scurte ... (antifurtul era pentru Nova, se potrivea la prezoane, dar nu si la grosimea rotii ...)
d) a doua zi, suruburile au fost prelungite (prin taiere cu flexul si sudare a unui surub mai lung) la o lungime de parca 8 - 10 cm.
e) au intrat pe gaura capacului, dar aveau o abatere de 1-2 milimetri de filetul din cele 4 table => am largit gaura din capac.
f) pana la urma, au intrat toate si am incheiat toata treaba asta, dupa 2 zile si 3 interventii.

V-am povestit aceste evenimente pentru ca ar trebui sa va cumparati si voi "o tziganie" d'asta sau sa va asigurati in vreun fel capacele (cine are), macar si cu mai multe coliere de plastic pe fiecare capac, ca sa nu patiti ca mine.

multumesc inca o data celor care au raspuns pe acest post si va doresc numai bine !
Xsara 1.6 / C4 1.4

puiuradu
simpatizant

Re: Mi-au furat capacele !

Mesajde puiuradu » Lun 12-Dec-2005 15:39

danpopa scrie:Mi-au furat capacele originale de la C4!

In dimineata asta am gasit masina fara capace !

poate ca e si vina mea, ca nu am nici alarma deocamdata, si nici nu aveam nici un fel de antifurt artizanal pentru capace !!!

PLS, ce sa fac sa nu se mai intample?

are cineva de vanzare niste capace de C4 ?

Da, eu am de vanzare ! Am pus si anuntul la "Vanzari" , daca te mai intereseaza !

Înapoi la “Diverse C4”