Eu am fost azi si nu pot spune decat felicitari pentru primire si profesionalism . Mai mult nu merg mai departe cu discutia ca ma injura lumea pentru reclama
Revenind la "oile" noastre.....Am fost de am vazut locatia - si exterioara si interioara si concluziile sunt : -
gazda e super primitoare si de gasca ( deci nu cred ca "scoarta" isi are rostul - parere personala ) ;
- avem la dispozitie o parcare maaaaaaare - cam 40 de masini dupa aproximatia mea ;
- avem marele avantaj ca , in caz de ploaie , ninsoare , burnita , taifun , etc. , ne putem adaposti in interiorul service-ului unde , de asemenea , avem loc suficient incat putem juca lejer o prinsea "old -school" daca vrem
- avem automat de cafea ( lucru foarte important pentru fumatori , cafegii )
- avem la dispozitie un gratar , datoria noastra este sa luam ceva "mortaciuni" sa-i facem proba.......
- antren si voie buna , orchestra la boxele masinii
Sa speram ca vremea va tine cu noi si ne va permite sa facem gratarelul afara , altfel nu avem alta solutie decat sa poluam garajul Ioanei

, mai ales ca avem colegi care vin de la distanta ( Brasov , Bucuresti , Craiova ) si nu e frumos sa plece oamenii inapoi spre case , la finalul "team-building"-ului , cu stomacul gol la drum......plus ca , parerea mea , discutiile se leaga mai usor si au alt farmec in jurul gratarului

.
In alta ordine de idei , acesta este numarul meu de telefon :
0746.234.741 - nume
Ionut , si am rugamintea catre colegii care vin din alte orase sa ia legatura cu mine sa stabilim locul de intalnire . Cel mai probabil , asa cum a spus si Bogdan in postul anterior va fi la McDrive-ul din zona Gara de Sud Pitesti , pentru ca este cel mai cunoscut si cel mai la indemana punct de intalnire , indiferent de directia din care se intra in Pitesti .
Sper sa iasa ceva frumos si , eu unul , abia astept sa va cunosc ! Numai bine !
P.S.1 - Astept intrebari daca aveti ceva nelamuriri , sugestii , etc.
P.S.2- Ioana , imi poti spune tu ce vrei , eu nu ma urc intr-un avion nici platit !!!!!

[/i]
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....