Multumesc pentru cuvintele frumoase crysty36 , te salut si eu , si multumesc si pentru "amenintarea" cu revansa pe care abia o astept

mihaistan ma bucur ca ti-a placut locatia si intr-adevar , la urmatoarea poate reusim sa fim mult mai multi ca loc avem pentru toata lumea....De asemenea imi pare sincer rau ca a-ti plecat si tu si fata prea devreme si nu ati apucat sa gustati macar o bucatica de carne fripta de maestrii nostri bucatari enumerati mai sus carora le aduc inca o data complimentele si felicitarile mele pentru modul de lucru si munca depusa . Poate la urmatoarea nu mai "fugi" asa repede

Adrian Musat felicitari pentru poze si cuvintele frumoase si ma bucur ca te-am cunoscut si ca ti-a placut . Te astept la urmatoarea intalnire ( revansa

Aaaaaa !!! La naiba....ca acum mi-a picat fisa : Merit niste palme zdravene pe care eu mi le dau primul , stiti de ce ? NU AM FACUT SI NOI O POZA DE GRUP !!!!!

In alta ordine de idei....sper ca data viitoare sa iasa mult mai fain ca acum...stiti cum e....intotdeauna e loc de mai bine , si ca sa ma asigur de asta o sa stabilim de comun acord o ora mai matinala ca sa prindem gratarul cum trebuie

Tuturor