Acum am revizuit franele fata spate si fuzetele.
Am inlocuit racordurile flexibile, am curatat, zincat, vopsit, periat toate cele. Am pus placute de frana de mana noi, celelalte sunt aproape noi pe fata au ferodoul ~10mm grosime iar pe spate ~7mm. Discurile de frana au suprafata plana si au grosimea in limitele normale.
Am scos pistoanele din etrieri si am curatat tot. Garniturile erau in stare foarte buna ca si pistoanele.
Am reusit sa pun si siguranta care tine tripoda planetarei stanga in diferential, siguranta pe care nu reusisem sa o punem cand am inlocuit motorul.
Nu am putut desface rulmentii fata pentru ai curata si gresa deoarece nu am avut presa.
Etrierii spate am fost nevoit sa ii curat pe masina deoarece nu am putut desface conducta de frana. Cand voi avea doua conducte in stare buna le voi scoate pe cele de acum.
Iata cateva poze, facute cu telefonul, cu una dintre fuzete:

Puntea spate este finalizata. Pe fata mai am de reglat frana de mana, de verificat strangerea axelor de la bascule si bieletele de la bara de torsiune, de inlocuit burdufele de la caseta de directie si de la lagarele barii de torsiune, de verificat geometria.
Va urma!