Benzina creste-n pret , noi ce avem de gand ???
Moderator: Echipa Tehnica
Benzina creste-n pret , noi ce avem de gand ???
Imi cer scuze daca deranjeaza acest topic dar , dupa cum a-ti vazut singuri , pretul benzinei este in continua urcare si asta se simte la buzunare in orice domeniu.....Intrebarea e : Noi ce facem ? Va intreb pentru ca am vazut ca alte cluburi / forumuri au iesit PASNIC si au alimentat "la misto" in sume de la 0,20 ron pana la 0,50 ron ron prin diferite benzinarii in diferite orase ale tarii......credeti ca am putea avea si noi o asemenea initiativa sau am putea sa ne alaturam lor in urmatoarea iesire ?
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
wow... super tare ideea. chiar o sa fac asta maine cand plec de acasa. eu as avea si alta idee: ar fi super tare daca am reusi sa convingem majoritatea soferilor sa nu alimenteze absolut deloc fro 2 zile sa zicem, indiferent de carburant, si sa nu intre nimeni prin peco-uri, pt ca banuiesc ca ii va ustura treaba asta. oricum, ar trebui sa incercam totusi pe cat posibil sa folosim masinile doar daca este necesar; spun asta pt ca stiu pe multi care pleaca la 200m cu masina sa cumpere paine
eu deja cochetez si cu o alta varianta, sa imi fac o masina electrica pt oras in prima faza, dar sunt in mare dilema; eventual o sa povestesc mai departe intr-un topic dedicat.

eu deja cochetez si cu o alta varianta, sa imi fac o masina electrica pt oras in prima faza, dar sunt in mare dilema; eventual o sa povestesc mai departe intr-un topic dedicat.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- mesersmith
- Moderator - C5
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu m-am gandit la 2 variante, in afara de cumpararea altei masini pentru asta:
ori batjocoresc xm-ul, ori fac pe xantia de o am acasa neinmatriculata si incerc sa o inmatriculez dupa aia pt ca nu au cum sa mai imi ceara taxa pentru ea; cel mai la indemana ar fi sa experimentez direct pe xm pt ca este loc gramada. dezavantajul este greutatea masinii, dar de teste zic eu ca ar merge. asta macar in prima faza. prima si prima data am nevoie de motor, pe care incerc sa il achizitionez in ianuarie, iar apoi om mai vedea.
ori batjocoresc xm-ul, ori fac pe xantia de o am acasa neinmatriculata si incerc sa o inmatriculez dupa aia pt ca nu au cum sa mai imi ceara taxa pentru ea; cel mai la indemana ar fi sa experimentez direct pe xm pt ca este loc gramada. dezavantajul este greutatea masinii, dar de teste zic eu ca ar merge. asta macar in prima faza. prima si prima data am nevoie de motor, pe care incerc sa il achizitionez in ianuarie, iar apoi om mai vedea.
In principiu e buna ideea....dar mi-ar fi mila de Xm
Si in alta ordine de idei.... motorul de care ai nevoie trebuie sa fie destul de puternic ca sa mentii si sistemul hidraulic in functiune , nu mai vorbim de bateriile necesare...sau vrei sa o faci cu suspensie clasica si atunci se elimina un consumator destul de mare ?

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- mesersmith
- Moderator - C5