buna,am si eu nevoie de niste pareri de la persoane mai avizate decat mine in legatura cu anumite marci de piese(produse).
-vreau sa schimb kit-ul de ambreaj care cam da semne de oboseala si cere schimbat, am de ales dintre valeo si sachs dar nu stiu pe care sa ma axez dintre cele doua enumerate.
-am zis sa schimb si kit-ul de distributie cu tot cu pompa de apa, pentru ca nu stiu daca a fost schimbat vreodata si masina are azi maine 180000, eu am luat pe la 165000 in septembrie 2010.din nou am de ales dintre mai multe marci: Dayco,GATES,SKF si HANS-PRIES ar mai fi si Bosch.
-si nu in ultimul rand mai am aproximativ 1000km pana cand trebuie sa ii schimb uleiul si filtrul de ulei,din nou am de ales dintre total 5w40 cel recomandat de producator, mobil 1 si castrol.
astept ori ce fel de recomandare din partea voastra inclusiv site-uri online de piese auto cu preturi ,eu am gasit cateva cum ar fi unix, in garaj ,autokarma si elitecat.cz dar aici nu vad preturile si nu stiu cum sa imi fac cont.
va multumesc,
pareri piese(produse)
Moderator: Echipa Tehnica
- dani20072008
- simpatizant
- dani20072008
- simpatizant
Salut,am facut distributia la bx si am pus curea gates,era mai scumpa decat restu dar e ok,am primit recomandarea din partea mecanicului sa pun asa,la ulei poti pune Total sau Mobil1,eu sincer folosesc mobil1 la toate masinile mele.In legatura cu ambreiajul nu stiu,trebuie sa vezi preturile,calitatea e cam acolo as zice eu.Te duci la un magazin de piese si daca le iei toate de acolo si te poti intelege cu omul sigur primesti discount,pt ca e valoarea oricum.Incearca la mihaistan,el parca se ocupa cu piese noi.Bafta!
Eu am pus Gates dar am dato jos si am pus Dayco,preturile le poti vedea fara sa ai cont la :unix,autokarma,autonet,etc ca sa iti faci o parere,dar daca nu le schimbi tu este mai bine sa lasi sa le comande cei de la servisul ude le shimbi ca sa raspunda ei de garantie altfel risti sa ai niste cheltuieli in plus bine inteles sa ai grija si ce iti pun (eu am patito miau schimbat 3curele distributie doua pompe apa si doua fulii motor pe cheltuiala lor) .ulei folosesc castrol atentie mare la ce role folosesti
ia-le de la service, e cel mai bine, altfel, daca se strica ceva va exista intotdeauna scuza ca nu au fost cumparate de acolo si atunci garantia nu intra in atributiile service-ului, lucru corect in mare masura, mai ales daca montarea a fost corecta
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
...pentru distributie curea Gates role si intanzitoare SKF sau INA ...obligatoriu schimbata si pompa de apa... pentru ambreiaj ia in consideratie si kitul complet LUK (dupa parerea mea mai bun decat cele enumerate de tine)... schimbul de ulei poti sa-l faci in functie de bugetul pe care il aloci pentru aceasta interventie... eu personal nu am folosit decat o singura data ulei Total... poate de la mama lui din franta o fi bun dar asta de ajunge pe la noi (produs/ambalat pe la Lubrifin) are o calitate indoielnica (ca sa nu folosesc cuvinte mai dure) afirmatie intarita de separatorul magnetic de pe dopul de la culbutori... cel mai bun ulei folosit de mine a fost motul (tot o singura data l-am folosit dar iti trebuie o mica avere sa faci schimbul... cca 400 ron doar uleiul) iar raportul calitate/pret cel mai bun dupa parerea mea este aral high tronic 5w40 schimbat la maximum 10000 km.
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
pareri piese(produse)
Parerile noastre sunt subiective si fiecare opteaza dupa bunul plac si buget. Poti cumpara de unde vrei si ce vrei dar preturile difera de la un magazin(depozit) la altul. Eu unul am intrat pe felie cu cei de la Unix si au preturile bune si chiar f. bune. Si daca ne-ai cerut noua o parere despre piese... eu unul merg la curea distributie pe Power Grip(gates) sau Lemforder. La role- intinzatoare pe SKF sau Optimal(germania). La kit ambreiaj pe Sachs > Luk>Valeo. DAR ! ..indiferent ce cumperi si de unde ,eu recomand ca si Khan ca montajul sa il faci intr-un atelier de spec. care i-ti ofera garantie + priceperea necesara. Ca fapt divers : schimbul distributiei la un cunoscut , facut in regie proprie ( in ograda) la pricopsit cu ruperea curelei (Gates) la 30.000km ! Urmarile sunt de prisos a fii comentate .
- dani20072008
- simpatizant
- dani20072008
- simpatizant
buna,momentan am reusit sa fac doar schimbul de ulei din lipsa de ...
,am ales Mobil Super 2000 10W-40 si filtru ulei mann,am ales acest tip pentru ca multa lume avizata mi-a recomandat mobil 1 in detrimentul la castrol si am zis sa tin cont de parerea lor ca stiu ei ce stiu desi nu cred ca sunt chiar asa diferente notabile,