gpl
Moderator: Echipa Tehnica
ar trebui una secventiala neaparat, altfel nu obtii rezultate. poate fi si la mina a doua dar sa fi sigur ca e totul ok.
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
am si eu problema laxantia mea.cu greu mam hotarat pe criza asta sami pun o instalatie gpl pt ca fac cam 5000-6000km lunar.nu miam pus normala cu 14mil miam pus una secventiala ca sa nu fie probleme cu 26mil.instalatia e una dintre cele mai bune,tomasato.totu e ok trage bine pe gpl exact ca si benzina,sau o idee mai incet dar insesisabil.in orice treapta de viteza inre 2000 si 3000ture incepe sasmuceasca exact cum nu sar alimenta sau ar fura scanteie,dar pe benzina masina merge perfect deci nu ar fii ceva de la ea si de la instalatie.azi am observat ca aunci cand era pe golite mergea perfect nu smucea gram iam dat tr5 la 65km/h si mergea perfect,dar dupa ce am alimentat iara a inceput cu figuri.concluzie la presiune mare de gpl merge anormal.ce intreb eu daca cineva are gpl secvenial pe vreo xantia daca poata sami spuna ce dimensiuni are la diuzele de la injectoare
-
- pasionat
am uitat sa mentionez cei care au pus instalatia au incercat cu injectoare de 1,50mm 1,75 2 si 2.25mm si tot nu merge.uneori smuceste uneori nu,uneori sa sta bine la relantiu uneori scade relantiul sub 500 ca imediat bate arborole,dar nu moare motoru.instalatia am puso in buzau si eu sunt din bv.omu mia zis sa vin sa incercam sai dam de cap dar sa ma documentez de ceva rezolvari la problema.la logan tot un diavol franuzesc diuzele la injectoare sunt de 4mm ma gandesc poate asa vrea si asta.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
la fel face si a mea, smuceste intre 2 si 3000 de ture sau ceva de genul, si cateodata are relantiul balarit. se pare ca e nepotrivire de caracter, si de aia am si dat-o jos. instalatia sigur nu are nimic, pt ca am probat si cu alt calculator, si cu alte injectoare si tot asa face; injectoarele mele sunt jet 18, deci cred ca de 1.8... nu stiu exact ca nu am masurat; o sa ii pun plaman dinala clasic, ca merge mult mai bine, si basta... eu asa am mostenit masina, ca nici in ruptul capului nu dadeam atatia bani pe ea. pe motorul de 2000 stiu sigur ca merge perfect, dar pe 1.8 si 1.6 nu stiu ce drac are de face urat?!
-
- pasionat
inseamn ca am puso degeaba ca lacum face distrug masina,fortez tampoanele motor,ambreaj,planetare,tobe...si te enerveaza pana pestecap smucitu asta.un gpl in asa hal dispare placerea de a te plimba cu un citroen.o sa merg azi la un tatae care e tatic in gpl sa puna un pic laptopul pe ea,poate nau dozato buzoienii bine instalatia,dar ma indoiesc.stiti cum se zice cand nai batai de cap iti iei
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu o saptamana intreaga am incercat sa o reglez, si geaba... orice ii faceam, tot nu era bine; nu inteleg ce dracu are de nu merge, dar iti spun o zicala a unui taximetrist ce avea gaz secvential: ai gaz, esti tractorist! si sa stii ca e reala; la xm am plaman clasic lovato, si nu am umblat deloc la el in 2 ani si ceva, si merge perfect! instalatia de la xantie este mistral/vir, si era cea mai scumpa posibila la vremea cand a montat-o nea caisa ala pe masina; am probat si calculatorul si injectoarele pe un cielo ce avea aceeasi instalatia si mergea totul absolut perfect!
-
- pasionat
in concluzie am aruncat banii aiurea,trebuia sami pun deaia clasica,dar am zis sa pun ceva bun sa nu am probleme dar se pare ca nui asa.faza e ca azi a inceput sami faca belele si pe benzina cu relantiul,simt ca inebunesc ca mai bine numi puneam gpl ca la toate masinile care leam avut pe gpl nu au mai mers bine pe benzina.aseara iam dat pas cu pasul jos si lam curata la ultrasunete cu decarburol,a iesit un palci din el de te cruceai,totu ok dar azi a inceput sami mo9ara la relanti si pe benzina.parca a intrat diavolu in ea
-
- pasionat
am rezolvat problema si normal e sa scriu ce si cum pt cei ce vor sasi monteze gpl secvential pe xantia sa fie atenti la montarea injectoarelor de gpl in admisie.azi am fost in buzau unde miam pus gpl si a venit sefu sa vada de ce nu merge carei explicatia.injectoarele au fost prea aproape montate unu de altu asfel spus fiecare piston se lupta sa ia cat mai mult amestec
leam scos si am astupat gaurile din admisie si am dat alte gauri pt injectoare ca mai departe unu de celalalt dar cat mai aproape de gura de admisie a fiecarui piston.sper ca m-am exprimat destul de corect daca nu intrebatima.ca mers sincer zic merge foarte bine nus chiar tractorist,dar am venit cu 160 linistit pe gpl si in mers am trecuto pe benzina si nici o diferenta,singura diferenta care am oservato e in tr 1 si 2 un pic mai puturoasa dar nui ceva de speriat,pe criza asta si cu guvernu asta de 2 lei ce sa facem ne descurcam cum putem.multumesc celor ce au citit si mau sfatuit.multa bafta tuturor