Rezultatul o zgarietura insesizabila si o indoitura cu 2 cute mici... sesizabile

Am fost la service si mi-au zis ca se indreapta, numai ca va trebui revopsita, pentru ca acolo nu se va indrepta va sari vopseaua.
Si este o chestie de numai 2 -3 cm...

Moderator: Echipa Tehnica
Arise scrie:Nu stiu exact cum se procedeaza si in ce termen sa merg la politie...
Arise scrie:Nu cred ca se va majora Casco.
Arise scrie:Chestia cu majorarea este doar la RCA presupun.
Arise scrie:Reparatiile (indreptat si vopsit) fac cam 2-3 milioane, in functie de cat va fi vopsit.
Nu stiu ce sa zic despre vopsit. La service mi-au spus ca se indreapta/chituieste zona lovita, apoi se vopseste pe o portiune aripa din spate care se va "pierde" in vopseaua veche.
Arise scrie:Pai nu stiu ce sa fac...
As putea sa o las si asa, pentru ca este aproape insesizabila. Dar stiti cum este... ca si cum as avea pitici pe creier.
Tipul de la service a zis ca as putea sa o fac la primavara, ca peste iarna se pot intampla multe...
Am spus la asigurare, si acolo o tanti a zis sa merg la politie sa completez un formular si sa ma intorc. A spus ca trebuie sa o repar, pentru ca masina e luata cu imprumut bancar.
Nu stiu exact cum se procedeaza si in ce termen sa merg la politie...
Nu cred ca se va majora Casco. Chestia cu majorarea este doar la RCA presupun. Daca o fac pe Casco pierd reducerea aia de 10% cred care mi-o accorda dupa 1 an fara sa o repar. Si asigurarea mea a costa vreo 15 milioane toata.
Reparatiile (indreptat si vopsit) fac cam 2-3 milioane, in functie de cat va fi vopsit.
Nu stiu ce sa zic despre vopsit. La service mi-au spus ca se indreapta/chituieste zona lovita, apoi se vopseste pe o portiune aripa din spate care se va "pierde" in vopseaua veche.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori