S-a desfacut de ceva timp aripa interioara de la roata fata stanga, statea acolo fara probleme, iesea doar putin pe afara. Asta pana de curand cand mi-am schimbat uleiul si probabil nu a fost prinsa pe dedesubt ca atarna pe roata si mi-a ros din ea. Iar acum cateva zile a cazut de tot plus masca din fata de pe dedesubt (nu stiu exact cum se numeste) si am calcat pe ea si s-a spart.
Vreau sa le comand de pe net sau de oriunde, dar nu am nici cea mai vaga idee de unde. Sau de prin Ploiesti daca ar stii cineva ar fi extraordinar ca pur si simplu sunt picata din cer cand vine vorba de astea.
Multumesc mult.
Aripa interioara plastic de unde poti comanda?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Re: Aripa interioara plastic de unde poti comanda?
iceraluk scrie:S-a desfacut de ceva timp aripa interioara de la roata fata stanga
........................
Iar acum cateva zile a cazut de tot
........................
si am calcat pe ea si s-a spart.
Multumesc mult.
Raluca, sunt sigur ca-ti este invatatura de minte si o sa te uiti din cand in cand pe la masina pentru a depista eventualele problemute ce se pot transforma oricand in mari si costisitoare probleme.
Ca o paranteza, dar cu reala legatura cu problema ta, fiica mea a prins obiceiul ca, inainte de a se urca in masina, sa de-a o tura pentru a depista:
-daca are masina zgariata sau lovita (conteaza mult intr-o declaratie);
-daca n-are sprijinit vreun cui la roata (se practica des in Bucuresti daca ocupi locul de parcare al vreunui "dus cu pluta");
-daca n-are vreun cauciuc lasat fapt ce poate conduce la o pana de mai mare frumusetea intr-un loc deloc "confortabil";
si alte asemenea probleme.
In speranta ca nu te-ai suparat, iti doresc numai bine.
Cata
Cu siguranta nu m-am suparat si iti multumesc pentru sfaturi. De treaba cu un cui la roata nu prea stiam sincera sa fiu. In orice caz, intotdeauna m-am straduit sa tin masina cat am putut de bine, de cand am schimbat uleiul chiar am incercat sa ma duc la un un prieten care e mecanic, dar ba a fost Craciunul, ba revelionul, ba Sf Ion si nu a avut timp sa se uite. Asta e, acum o sa-mi fie invatatura de minte.
Iar pt. Iuliu, mersi de info, o sa incerc acolo.
Iar pt. Iuliu, mersi de info, o sa incerc acolo.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
nu stiu daca familia stan are si elemente de caroserie, plasticaraia in special, dar merita sa incerci, mai ales ca sunt oameni de calitate si pasionati de marca asta.
intr-un timp aveau cei de la autokarma si costa in jur de 70 lei, dar vad ca nu mai au, chiar acum am cautat.
o sa mai caut si la alti distribuitori.
intr-un timp aveau cei de la autokarma si costa in jur de 70 lei, dar vad ca nu mai au, chiar acum am cautat.
o sa mai caut si la alti distribuitori.
- mesersmith
- Moderator - C5
Multumesc de recomandare !
Piesa sh poate gasim in imprejurimi ...
Cat despre piesa noua putem aduce origionala ... sau aftermarket ceva mai decent la bani
0744316258- Mihai Stan ... daca initiatorul topicului doreste informatii despre oferte
Piesa sh poate gasim in imprejurimi ...
Cat despre piesa noua putem aduce origionala ... sau aftermarket ceva mai decent la bani

0744316258- Mihai Stan ... daca initiatorul topicului doreste informatii despre oferte

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
aviz amatorilor ... nu lasati masina fara aparatori ... ghinionul a facut ca masina sa se opreasca in mers... din lipsa aparatorii apa a intrat in admisie si a blocat clapeta de acc etc.
Masina este acum la noi pentru o mica revizie ,scut etc
Plasticul interior l`am adus la pretul de 85 ron
Masina este acum la noi pentru o mica revizie ,scut etc

Plasticul interior l`am adus la pretul de 85 ron

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade