C5 diverse intrebari
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
- 2: Ex : C 5 I și C 5 II
- 3: Tel : 0745.81.83.40
mitre scrie:Merci mult. Si este euro 3 sau 4 ca nu am gasit nicaieri scris in acte? Vad ca nu are FAP asta inseamna ca este euro 3?
M-am lamurit are terminatia de la nr de omologare E3 deci Euro 3 din cate inteleg.
Salut.Din lista de mai sus furnizata tie de colegul urzica, reiese clar-SANS FAP= EURO 3.Al meu este tot din 2005, si e tot Euro 3.Dar nu prea ma intereseaza, si bucura-te ca nu ai Fap

Salut.Din lista de mai sus furnizata tie de colegul urzica, reiese clar-SANS FAP= EURO 3.Al meu este tot din 2005, si e tot Euro 3.Dar nu prea ma intereseaza, si bucura-te ca nu ai Fap
Eu prefer mai bine E 3 fara fap, decat E 4 cu fap.Doar psihic, nu ma incalzeste prea tare (eventual te-ar incalzi fizic-la buzunare-cand ar fi vorba de schimbat fap+ eolys etc).Apropo de performante : spre exemplu, daca mergi mult in orase, in regim subturat, ai foarte mari sanse sa se colmateze fap-ul f repede, de unde rezulta ca nu o sa mai traga nici motorul cum trebuie pana nu-l cureti sau in cel mai rau caz schimbi.Al meu e fara fap si dpdv al performantelor dinamice trage de rupe.Stima ![/quote]
Am vazut si eu ca rupe jar si nu consuma nici mult. Apropos chiar cand am luat-o am bagat cand s+a aprins becul rosu 30 l benzina din greseala dar nu are nimic dupa ce am golit desi am mers cativa km.

Am vazut si eu ca rupe jar si nu consuma nici mult. Apropos chiar cand am luat-o am bagat cand s+a aprins becul rosu 30 l benzina din greseala dar nu are nimic dupa ce am golit desi am mers cativa km.
-
- pasionat
- Masina: C 5 III Tourer, 2.0 HDI,163 cai, 2014
- 2: Ex : C 5 I și C 5 II
- 3: Tel : 0745.81.83.40
Ai bagat benzina????
Foarte tare ! Si?Nimic?Oricum, daca mai aveai si ceva motorina, poate n-ar fi fost asa grav pe o distanta f scurta.Mai sunt soferi care pun si ceva benzina in motorina iarna, cand e f frig dar nu e prea indicat pt ca mai mult poti distruge decat sa ai beneficii.Asa, cum ai pus benzinacred si eu ca manca jar, la propriu !
Apropo, unde ai facut plinul nu a vazut nimeni ca pe dosul clapetei de acces la buson scrie mare DIESEL???
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
pai cum a fost. am oprit sa bag motorina si nu am stiut sa deschid usa de la rezervor. am sunat pe cel care a vandut masina si csnd mi-a spus cum cu o mana am deschis si cu cealalta fara sa ma uit am bagat si era negru pistolul si nu mi-am dat seama. pana la urma am scos tot afara si am bagat motorina din nou. eram cam rupt dupa o noapte nedormita si o zi cu emotii.
si dupa ce s-a terminat din filtru motorina nu a mai mers decat la relanti oricata pedala ii dadeam si am tras la service si am rezolvat problema.
si dupa ce s-a terminat din filtru motorina nu a mai mers decat la relanti oricata pedala ii dadeam si am tras la service si am rezolvat problema.
legat de chedere eu am rezolvat o problema asemanatoare la un atelier care se ocupa cu parbrizele auto, poti sa incerci acolo pentru ca ar trebui sa fie mult mai ieftin, iar cu distributie nu stiu ce sa zic si eu asa am aflat de la mecanicii de la Citroen Baia Mare (CARE ACUM SA INCHIS - dar mecanicii majoritatea lucreaza la un alt atelier in apropirea fostlui Citroen, deschis de unul dintre fostii investitori - am pus aceasta informatie si pentru cei din zona Baia Mare care vor avea unele probleme cu aceasta marca auto pentru ca ma gandesc ca ar trebui sa aiba experienta la acestea masini) ca ar fi trebuit sa o schimb doar la 240.000 km(eu personal am schimbat distributia la 140.000km cand am adus-o in tara, desi am luat masina de la o femeie din curte cum se zice si nu cred ca dincolo cineva se joaca cu kilometrajul - ca la majoritatea masinilor din tg. auto din Romania).
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
uita-te aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... leta+motor
ia legatura cu colegul khan.
ia legatura cu colegul khan.