program lexia in Galati si Braila
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
oooo god.....!!!!
ziceti-i mai la omu asta unde gaseste o lexia in zona lui
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
cu stefan cel mare sa o lasi mai moale te rog
Off topic:
Nu sunt deosebit de incantat de ABSOLUT TOATE FAPTELE lu' "nea Fane", care cam "omoraia fara giudet", pe la unele chiolhanuri ,"in stare de ebrietate" fiind (mai stim si alte cazuri

Imi poti da si mie "legatura/sursa"(nu zic link-ul ca n-o fi cazul)?
Cat despre viata lui sexuala , imi pasa mult prea putin...
Mai ales la faza cu "sfant"-ul mi se pare o exagerare nefireasca si o pervertire a ideii, care nu imi este "aproape".
Despre cui nu-i place boxul, numai de bine. Mie nu-mi place curling-ul si fotbalul american...
Numai sa nu spuna prostii...
Pana la urma unde e cineva cu lexia in zona omului astuia?

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
iuliu m. scrie:Acelasi off-topic:
Te retragi cu multa falsitate vrand sa lasi impresia "inteleptului care cedeaza".
...............................
Ma intorci din drum si-mi merge rau...

Pentru a nu-ti da replica si a ma tine de cuvant, te invit in PM (in "falsitatea mea" ma rog sa nu intelegi altceva).
Fiica mea tocmai a implinit 21 de ani si prefer sa-mi pastrez buna dispozitie.
Oricum, din suflet iti doresc exact ceea ce-mi doresti tu...
iuliu m. scrie:...............
(Multe) succesuri !
- mesersmith
- Moderator - C5
la multi ani fiicei tale si toate cele bune in viata ei si a ta.
in privinta discutiei voastre de aici, va propun s-o lasati asa, pt ca e clar ca nu veti reusi sa va convingeti unul pe celalalt si nici nu cred ca mai suntem pe vremea cand se cerea satisfactie prin aruncarea manusii...
deci, facem pace...ce ziceti?
in privinta discutiei voastre de aici, va propun s-o lasati asa, pt ca e clar ca nu veti reusi sa va convingeti unul pe celalalt si nici nu cred ca mai suntem pe vremea cand se cerea satisfactie prin aruncarea manusii...
deci, facem pace...ce ziceti?
Hai sa incerc sa va ajut cumva , daca in zona galati sunt mai multi doritori de lexia 3-4-5 masini , fac un drum pana acolo sa incerc sa va rezolv !
Incerc sa fac valabila treaba asta in diferite zone ale Romaniei in care este lipsa ! Sper sa creasca cu aceasta ocazie increderea in marca
Incerc sa fac valabila treaba asta in diferite zone ale Romaniei in care este lipsa ! Sper sa creasca cu aceasta ocazie increderea in marca

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- pasionat
- Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
- 2: CX 2,0 Break. an 1989
- 3: Xsara 1,4 i , an 2002
LEXIA
Daca se poate sa exite varianta de retur prin Constanta ar fi nemaipomenit ! La noi aici la acest capitol al diagnozei parcurgem etapele " pioneratului " .
Depinde de nr de masini , sunt constient ca nu toata lumea e serioasa iau in calcul si lipsa aparitiilor
oricum prin constanta trec vara sau de 1 mai .... vom vedea cum evolueaza lista si fac un tur cat mai mare
Stiu ca in constanta e lipsa mare
pacat

Stiu ca in constanta e lipsa mare

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- urzica
- pasionat
- Masina: CITROEN C5 II HDI 1997 cc 2007
M-ar interesa si pe mine un consult de adevarat meserias, asa ca pune-ma pe lista te rog daca ajungi prin Constanta.mihaistan scrie:Depinde de nr de masini , sunt constient ca nu toata lumea e serioasa iau in calcul si lipsa aparitiilororicum prin constanta trec vara sau de 1 mai .... vom vedea cum evolueaza lista si fac un tur cat mai mare
![]()
Stiu ca in constanta e lipsa marepacat
lexia
am fost inspirat ca am pomenit numele lui Lucian Bute pentru ca la acest subiect s-au inregistrat destul de multe comentarii, dar nu la subiectul lexia, ci la boxer; daca ma refeream strict la programul lexia, cred ca erau cel mult trei comentarii; mesersmith, parca marian este din buzau?
asta-i romanica noastra cea de toate zilele!
succes tuturor!
asta-i romanica noastra cea de toate zilele!
succes tuturor!