citroen xantia activa 2.0 turbo
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
bai... superba bara din spate
cred ca poti folosi de la xantia si discurile fata si etrierii, chiar daca nu folosesti ciocul de la frana de mana...
merita sa incerci sa pui cutia de transfer pe cutia de la xantia; oricum, cutia de viteze poti sa o pui sigur pe pejo; eu am avut un 405 s2 cu 1.8i, cu cutie BE, deci sigur merge pusa cutia. de facut se pot face multe, si e bine ca ai garaj si scule. daca ai nevoie de piese de 405 sa ma anunti, dezmembreaza un prieten una, si deocamdata e completa. preturile le fac eu la piese, asa ca vor fi foarte bune
si... vezi ca ti-am trimis un mesaj pe privat.
cred ca poti folosi de la xantia si discurile fata si etrierii, chiar daca nu folosesti ciocul de la frana de mana...
merita sa incerci sa pui cutia de transfer pe cutia de la xantia; oricum, cutia de viteze poti sa o pui sigur pe pejo; eu am avut un 405 s2 cu 1.8i, cu cutie BE, deci sigur merge pusa cutia. de facut se pot face multe, si e bine ca ai garaj si scule. daca ai nevoie de piese de 405 sa ma anunti, dezmembreaza un prieten una, si deocamdata e completa. preturile le fac eu la piese, asa ca vor fi foarte bune

si... vezi ca ti-am trimis un mesaj pe privat.
mie imi place stilul underground , cum erau acum vreo 3 4 ani
, nu clean deastea .
eleronul stiu ca nu se potriveste de nici o culoare , caut unul de evo sau ceva de genul cu prindere in exterior , destul de jos , cu fibra ma descurc eu , spoilerul de pe spate e facut integral de mine ,la-m facut acasa

eleronul stiu ca nu se potriveste de nici o culoare , caut unul de evo sau ceva de genul cu prindere in exterior , destul de jos , cu fibra ma descurc eu , spoilerul de pe spate e facut integral de mine ,la-m facut acasa

majestiqe scrie:mie imi place stilul underground , cum erau acum vreo 3 4 ani, nu clean deastea .
O sa iti fac eu un desen zilele astea

misto masina chiar tare . uite daca ar fi dupa mine , as mai umbla nitel la spoilerul de pe fata sa il lipesc de tot de tabla sa numai fie spatiul ala , as incerca sa lasi si capota bine pe faruri , chiar sa ii fac o continuare sa dispara grila aia mica de plastic , sa fie in linie cu farurile , si cred ca ar da chiar a cleam look poate sa renunti la bandourile laterale

este doar o parere , cum ai zis si tu trebuie sa iti placa si tie .Stii tu" cea mai frumoasa masina si cea mai buna este a ta "
mult heirupism si nimic concret. sorry de lipsa de optimism, dar imi dau seama ca nu ai nici cea mai mica idee despre ce te asteapta. iti urez sincer succes si astept orice intrebare, vor fi multe, te asigur
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
khan scrie:mult heirupism si nimic concret. sorry de lipsa de optimism, dar imi dau seama ca nu ai nici cea mai mica idee despre ce te asteapta. iti urez sincer succes si astept orice intrebare, vor fi multe, te asigur
sa stii cam am schimbat o groaza de motoare pana acum acum 2 saptamnani am facut din 3 motoare unul , 2 de
mitsubishi pajero si unul de hyundai galloper am luat chiuloasa de la unul , pistoanele de la celalalt , blocul e la al 3 lea
distributie de hyundai si multe altele ...... in sfarsit , masina a facut pana acum 8000 de km si nu a avut nici cea mai mica problema. nu iti mai spun de dacii ....... 3 ore pentru schimb de motor

si motoare de saviem , eu am tractor modificat , facuta adaptare si pus motor de saviem pe el , cu torbo kkk 26 de man lucreaza
la 0.3 bar, pompa in linie , debit marit nu am avut unde sa masor dar depaseste la arat unul nou de 170 de cp cu acelasi plug
dar aici apare o problema de fiabilitate , la sfarsitul fiecarei campanii trebuiesc schimbati macar segmentii si unele pinioane din cutie ,automat si rulmentii. asta asa pe larg nu ma apuc sa detaliez .
Am uitat sa mentionez ca acum 2 ani motorul de la masina ,asta de e pe carburator, a fost desfacut dint toate bucatile si facut la loc , schimbat segmenti , pistoane , cuzineti de palier si de biela , supape slefuite , arcuri , pompa de apa , alternator , aer conditionat , montata toata instalatia inclusiv aeroterma de pe alt ppeugeot 405 , rulmenti pe fata , pe spate , bucsi , burduf planetare , bara de torsiune , pusa una mai groasa (de 22 mm ) vopsita intergral de mine

deci eu zic ca stiu in ce ma bag asa ca ....... vb cand o fi gata

cam asa mic este atelierul meu

in spate este hyundaiul fara motor :P
Ultima oară modificat Joi 27-Ian-2011 10:42 de către majestiqe, modificat de 2 ori în total.
khan scrie:mult heirupism si nimic concret. sorry de lipsa de optimism, dar imi dau seama ca nu ai nici cea mai mica idee despre ce te asteapta. iti urez sincer succes si astept orice intrebare, vor fi multe, te asigur
nu mai am poze sa iti arat

am lasat caroseria pe el si dupa aceea am pus telescoapele