Benzina creste-n pret , noi ce avem de gand ???

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Joi 13-Ian-2011 17:32

Nu ma mai mira nimic... Se pare ca in Craiova, cei care alimenteaza putin si platesc cu maruntis sunt sanctionati contraventional pt tulburarea linistii si ordinii publice... :o . Doar in Romania se poate asa ceva

http://www.agenda.ro/news/news/38038/pl ... blice.html
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

Gabitzu
pasionat
Masina: Citroen C5 Tourer Excusive, 120 Kw, Automat 2013
2: ex. Citroen C4 1.6Hdi, 66Kw

Mesajde Gabitzu » Vin 14-Ian-2011 08:48

eu stiu ca pe 17,18,19 ianuarie se va face un protest amplu in toata tara ca nimeni sa nu alimenteze de la pompe. Eu cu siguranta in aceasta perioda nu am sa alimentez si nici nu am sa circul cu masina.
Deja din decembrie au inceput sa aibe scaderi ale vazarilor de carburanti, ca daca tot mai ridica preturile cu atat mai mult o sa scada si cererea pe piata.
Cel putin pentru asta trebuie ca toti romanii sa fim uniti si macar sa incercam sa facem ceva , sa vada si ei ca ne PASA si nu mai putem tolera orice aberatie
Creative Tehnology

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Vin 14-Ian-2011 09:53

Si eu la fel procedez....In 17-19 las masina in spatele blocului ;)

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Dum 16-Ian-2011 03:07

Nu ar fi bine oare sa boicotam exclusiv grupul Petrom-OMV cum fac ceilalti:
http://vwforum.vwforum.ro/topic/74811-p ... e__st__380 ?
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Dum 16-Ian-2011 13:49

nu inteleg de ce unii oameni pur si simplu refuza sa accepte niste mecanisme economice de baza.

http://www.riscograma.ro/3517/5-mituri- ... i-benzina/
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Lun 17-Ian-2011 00:58

Pentru a iesi din starea , strict mioritica, de "contemplare a realitatii" si "acceptare a fatalitatii".
Sunt curios daca Petrom-OMV va renunta la distributia pe piata romaneasca si va exporta absolut tot carburantul produs in rominica din petrol extras, de asemenea in rominica, in situatia in care ii va fi boicotata "programat" distributia mai sus-amintita.
Articolul ala e scris tot de un om. Si reflecta, prin urmare, parerea lui. Dar el se poate si insela. sau poate insera printre truisme irefutabile si niscai intoxicari insidioase. Este o tehnica si asta....

Drumuri cat mai bune!

xxla20
pasionat

Mesajde xxla20 » Lun 17-Ian-2011 01:50

tehnici sau teorii, realitatea nu e atat de relativa! in Romanica noastra, cu un salar minim cate plinuri poti sa faci? cum putem sa ne aliniem cu preturile la nivelul unor tari care au salarii minime de cel putin 10 ori mai mari decat ale noastre, sunt niste masuri aberante, nu exista nici un pic de coerenta, cred ca ne-am speria daca am vedea cu adevarat cati bani publici sunt risipiti aiurea. ce se intampla cu toate aceste accize? unde se duc banii din amenzi, de pe taxe, de pe tva? e evident ca suntem furati pe fata si in timp ce conducatorii nostri mult-iubiti-mielusei blanzi se imbogatesc peste noapte, noi ne gandim din ce bani o sa facem urmatorul plin, din ce bani o sa schimbam distributia si alte lucruri de genul...ca sa nu ne mai amintim ca unii au si copii de crescut, probleme de sanatate si alte necazuri si belele.
anvelope si jante de vanzare 0740306576
dezmembrari.

iuliu m.
pasionat

Mesajde iuliu m. » Lun 17-Ian-2011 04:18

Poti boicota exclusiv Petrom-OMV sau poti sa nu faci nimic!
Alege!

Gabitzu
pasionat
Masina: Citroen C5 Tourer Excusive, 120 Kw, Automat 2013
2: ex. Citroen C4 1.6Hdi, 66Kw

Mesajde Gabitzu » Lun 17-Ian-2011 14:51

Dragi romani, protestul din 17,18 si 19 nu inseamna mai nimic... 3 zile nu vor muri ei... O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze... Atragand apoi clientii si pierzand ceilalti, si acestia din urma ar fi nevoiti sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI! Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina... raspandeste acest mass! Va multumim si nu uitati: UNITATEA

http://eject.ro/portfolios/proiectul-nostru/
Creative Tehnology

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Mie 26-Ian-2011 16:22

Maaaaaaaaaare constatare! ANAF a descoperit ca pretul carburantilor a crescut fara justficare...
http://www.adevarul.ro/financiar/ANAF-_ ... 58787.html
http://www.agenda.ro/news/news/38450/an ... icare.html
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Joi 27-Ian-2011 10:20

Si eu zic ca nu ar mai trebui sa alimentam de la petrom. Din pacate, ei au preturile cele mai mici si totdeauna se va gasi cineva sa cumpere de la ei. Pe de alta parte daca s-ar decide sa nu mai cumparam de la alta firma gen rompetrol sau lukoil iar nu ar fi bine pentru ca multi spun..si pe buna dreptate ca benzinariile petrom nu reusesc sa furnizeze carburanti de calitate.
Masinile electrice nu vor fi niciodata pentru ca contravin intereselor marilor companii petroliere.
Iar bicicleta cel putin in Bucuresti nu este o solutie..toti stim de ce.
Deci eu nu prea vad nici o solutie.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Joi 27-Ian-2011 12:11

Bogdan, in Timisoara sunt 2 statii de carburant ARAL. La noi, au cel mai mic pret, atat la benzina, cat si la motorina. Xantiei mele ii place benzina de acolo, si chiar daca nu este chiar in drumul meu, cand am nevoie, alimentez de la ei.
Nu este scris ARAL cu albastru, ci cu verde, dar din cate am inteles de la cineva, cisternele sunt cu albastru

Înapoi la “Diverse”