se rezolva cu proiectoarele , dar nu miai spus cum adica cu instalatie sa imi explici pana unde vrei firele ( sunt cu sticla clara din cate am vazut eu ) dai un pm si mai vbTHUNDER77 scrie:La proiectoare stai la randca am intrebat eu primul de ele

Moderator: Echipa Tehnica
se rezolva cu proiectoarele , dar nu miai spus cum adica cu instalatie sa imi explici pana unde vrei firele ( sunt cu sticla clara din cate am vazut eu ) dai un pm si mai vbTHUNDER77 scrie:La proiectoare stai la randca am intrebat eu primul de ele
the judge scrie:...si gandeste te si la un pret la masina...fara motor ca am inteles ca iti trebuie:)
the judge scrie:cedez locul lui THUNDER la proiectoare.daca cumva se razgandeste, vorbim.M-ar interesa interiorul(scaune, fete de usi, bancheta spate), daca este in stare buna, eventual pune niste poze.
pai eu stiu... tot interiorul fara bord ( poate mai am nevoie de instalatia de pe el ) sa zicemthe judge scrie:pare ok interiorul.m-ar interesa inclusiv fetele de usi, plasticele negre din interior si volanul de piele.imi poti face un pret?
THUNDER77 scrie:@majestiq - nu vreau sa par deplasat dar eu zic sa te mai gandesti la pret....250 de ron e mult pentru un set de proiectoare sh , la banii astia imi pun xenon pe masina si benzina sa ajung la Craiova sa ma ajute Nick sa le montez....Vorbesc foarte serios.....
@the judge - in cazul in care ajungeti pe acolo si ma inteleg cu colegu da , mi le luati voi si vin eu la Craiova saptamana care vine , daca nu "bat palma" insa , ia-le pentru tine.....Eu nu dau banii astia pe un set de proiectoare sh......
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori