citroen xantia activa 2.0 turbo

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Joi 27-Ian-2011 10:14

THUNDER77 scrie:La proiectoare stai la rand :razz: ca am intrebat eu primul de ele :wink:
se rezolva cu proiectoarele , dar nu miai spus cum adica cu instalatie sa imi explici pana unde vrei firele ( sunt cu sticla clara din cate am vazut eu ) dai un pm si mai vb :wink:
Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Joi 27-Ian-2011 10:33 de către majestiqe, modificat 1 dată în total.

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Joi 27-Ian-2011 10:18

the judge scrie:...si gandeste te si la un pret la masina...fara motor ca am inteles ca iti trebuie:)

dap motorul imi trebuie , dar pana acum am dat eleronul si posibil proiectoarele

motorul abia la vara il dau jos deci ..... si mai este si nevoie de iepuroi asa ca o sa mai dau jos de pe ea
tie ce iti trebuie ??? daca e iti pastrez suspensia pe caroserie, puntile , ce ai nevoie , oricum eu vand doar exterior , scaune deastea. Nu ma bag la sispensie ,tren de rulare ,ca e prea frig afara sa ma bag sub masina :wink:

the judge
pasionat
Masina: Citroen C5 III Exclusive, Citroen Saxo VTS 16v
2: ex: 2x Xantia I, 2 x Xantia II, Xsara HDI
3: ex: Citroen Xsara VTS 16V, Peugeot 106 Rallye,

Mesajde the judge » Joi 27-Ian-2011 10:58

cedez locul lui THUNDER la proiectoare.daca cumva se razgandeste, vorbim.M-ar interesa interiorul(scaune, fete de usi, bancheta spate), daca este in stare buna, eventual pune niste poze.
CITROEN...covorul fermecat

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Joi 27-Ian-2011 17:31

the judge scrie:cedez locul lui THUNDER la proiectoare.daca cumva se razgandeste, vorbim.M-ar interesa interiorul(scaune, fete de usi, bancheta spate), daca este in stare buna, eventual pune niste poze.

da interiorul este intr-o stare destul de buna in afara de scaunul de la sofer ,un dobitoc a fumat in masina si ia cazut scrum pe scaaun are niste gaurele , scaunele sunt dinalea cu aripioare laterale . eu as vrea sa pastrez comutatoarele pentru geamuri de la fete poate reusesc sa le pun la a mea :D in rest dau tot . aaa daca te intereseaza sistemul audio original cu 4 difuzoare si casetofon , nu stiu daca are magazie de cd , nu stiu unde sa o caut :P
uite si cateva poze , au fost facute preventiv inainte sa plec de acasa ( acum sunnt in bucuresti)
Imagine

Imagine

Imagine

the judge
pasionat

Mesajde the judge » Joi 27-Ian-2011 17:43

pare ok interiorul.m-ar interesa inclusiv fetele de usi, plasticele negre din interior si volanul de piele.imi poti face un pret?

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Joi 27-Ian-2011 17:49

the judge scrie:pare ok interiorul.m-ar interesa inclusiv fetele de usi, plasticele negre din interior si volanul de piele.imi poti face un pret?
pai eu stiu... tot interiorul fara bord ( poate mai am nevoie de instalatia de pe el ) sa zicem
1200 de lei ce zici ? , iti dau si consola si mocheta daca vrei :P si pasticele de la porbagaj tot ... oricum cu pretul mai vb
eu ajung vinerea viitoare acasa , fac niste poze mai detaliate si vorbim
zimi de unde esti , eu daca e pot sa iti aduc interiorul pana in bucuresti sau pe langa turnu magurele daca nu vedem cum facem

the judge
pasionat

Mesajde the judge » Joi 27-Ian-2011 19:28

lasa-mi un nr de tel,eventual pe prv, daca nu vrei sa-l afisezi aici.

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Joi 27-Ian-2011 20:03

interiorul si eleronul sunt rezervate :D

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Joi 27-Ian-2011 21:40

Cablajul cu mufele din proiectoare si tot ansamblul proiectorului : corp , rama , sistemul de prindere si pe cat posibil firele cat mai lungi :) A , sa imi spui si un pret , aici sau pe pm , nu conteaza nu am de ce sau de cine sa ma feresc :wink: . Merci mult !

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Joi 27-Ian-2011 22:17

se rezolva cu proiectoarele avand in vedere ca sunt cu sticla clara eu zic undeva in jur de 250 ron
acum mai vb
propune si tu un pret si ajungem la o invoiala pana la urma eu am sa le dau jos weekendul viitor
dar sper ca pana atunci sa ajungem la o intelegere deoarece vin la mine judge si dj01fad sa ia eleronul si interiorul si vor si ei proiectoarele

the judge
pasionat

Mesajde the judge » Joi 27-Ian-2011 22:48

la proiectoare am spus ca nu ma bag.THUNDER le-a rezervat si asa ramane.Chiar asa...THUNDER daca ajung cu nic pe acolo ti le luam?

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Vin 28-Ian-2011 09:40

@majestiq - nu vreau sa par deplasat dar eu zic sa te mai gandesti la pret....250 de ron e mult pentru un set de proiectoare sh , la banii astia imi pun xenon pe masina si benzina sa ajung la Craiova sa ma ajute Nick sa le montez....Vorbesc foarte serios.....

@the judge - in cazul in care ajungeti pe acolo si ma inteleg cu colegu da , mi le luati voi si vin eu la Craiova saptamana care vine , daca nu "bat palma" insa , ia-le pentru tine.....Eu nu dau banii astia pe un set de proiectoare sh......

majestiqe
pasionat

Mesajde majestiqe » Vin 28-Ian-2011 13:24

THUNDER77 scrie:@majestiq - nu vreau sa par deplasat dar eu zic sa te mai gandesti la pret....250 de ron e mult pentru un set de proiectoare sh , la banii astia imi pun xenon pe masina si benzina sa ajung la Craiova sa ma ajute Nick sa le montez....Vorbesc foarte serios.....

@the judge - in cazul in care ajungeti pe acolo si ma inteleg cu colegu da , mi le luati voi si vin eu la Craiova saptamana care vine , daca nu "bat palma" insa , ia-le pentru tine.....Eu nu dau banii astia pe un set de proiectoare sh......

pai eu nu prea le am cu preturile , u cam cat zici ? si totusi am impresia ca sunt schimbate de curand , prea arata bine , nu sunt zgariate , + suportii + instalatie ...... asa ca nu prea merge nici pe degeaba :P
Ultima oară modificat Vin 28-Ian-2011 13:33 de către majestiqe, modificat 1 dată în total.

the judge
pasionat

Mesajde the judge » Vin 28-Ian-2011 13:28

THUNDER eu zic sa vb cu omul.a recunoscut ca nu se pricepe la preturi.eu zic ca o sa va intelegeti.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Vin 28-Ian-2011 18:58

eu as lua si masina cu totul, dar cum dreaq o aduc acasa fara motor? aici e problema?!

Înapoi la “Citroen Xantia”