cind e rece afara mai ales dimineata kilometrajul meu arata o viteja prea mare fata de ce normal,bazie ceva in bord [vreun releu ceva cred] . are cineva idee de unde poate fi?
off... e foarte complica de facut ce arata schema aia.nu mai bn schimb panoul acela cu ceasuri cu totu? mai am o masina de piese la fel,difera decat motorul, al meu e td celalalt nu ,ce zici merge??
din cate stiu eu xantia are 2 tipuri de kilometraje.primele xantia pana in 95 au kilometrajul clasic pe cablu din cutie in bord,peste 95 stiu ca numai sunt pe cablu si pe senzori.acum sa ai noroc ca si masina de piese sa fie cu acelasi kilometraj ca a ta
e foarte simplu ce scrie acolo, daca ai schimba bordurile intre ele ar fi la fel de complicat, practic, la al tau ai avea de refacut cu un letcon 4 puncte de sudura, nimic mai simplu
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10