cureaua de distributie
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
cureaua de distributie
tin sa multumesc tuturor care m au ajutat la intrebarile mele uneori puerile:) acum vin cu o noua intrebare la cati km se schimba cureaua de distributie... am un c5 ll, an 2008 ,2000 benzina 140 cp, cutie automata,53.000 km
In cartea masinii scrie ca distributia se schimba la 240000de km in regim normal de functionare si 180000 de km in regim sever ,sau 10 ani! Cum in Romania se considera regim sever ,e bine sa o schimbi mai devreme si de 180000,ca sa fii sigur(eu de exemplu am schimbat-o la apx. 160000). Acum nu stiu sigur daca e diferenta intre benzina si diesel,si cutie automata sau manuala!!(dar nu cred)!! Asa ca mai ai...!!!
crysty
Salut , uite aici sa`ti faci o idee :
Curea dayco - 115 ron
Rola intinzatoare - 170 ron
Rola ghidare - 122 ron
Pompa apa- 220 ron
Am avut placerea sa constatam la distributia unui coleg de forum... ca avea exact aceleasi piese puse si de fabrica la distributie (inafara de pompa de apa)
Sper sa te ajute cu ceva preturile
Curea dayco - 115 ron
Rola intinzatoare - 170 ron
Rola ghidare - 122 ron
Pompa apa- 220 ron
Am avut placerea sa constatam la distributia unui coleg de forum... ca avea exact aceleasi piese puse si de fabrica la distributie (inafara de pompa de apa)
Sper sa te ajute cu ceva preturile
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
desigur , insa mai corect ar fi sa iei piesele de unde le si montezi , esti mai acoperit in caz de ai vreo problema !
+ garantia daca iei din unitatea unde montezi distributia este de 2 ani ... daca faci cu piesele tale este decat de 3 luni .
+ garantia daca iei din unitatea unde montezi distributia este de 2 ani ... daca faci cu piesele tale este decat de 3 luni .
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade