Eu am ajuns la 85.000 de kilometriii si m-a lasat pompa de apa undeva pe la 70.000 de kilometrii.
Il astept pe xenon sa umple ditamai pomelnicul de probleme

Moderator: Echipa Tehnica
XENON scrie:Nu mai scriu ce probleme am avut ca atrag raul cu gandirea negativa. Momentan merge bine, dar am totusi abia 6000km de la ultima interventie majora din iulie, anume inlocuirea ambreiajului. Deocamdata, incerc sa parcurg cat mai putini kilometri, daca am posibilitate folosesc transportul in comun, doar sa nu mai fie nevoie de bagat banii in ea. Voi incerca sa ma rezum la 10.000km/an. Sper sa si reusesc. momentan sunt in grafic: fix 7 luni si doar 6000km. Urati-mi succes!!!
P.S.: Mai am 2 ani de leasingsi avand in vedere ca mai mult de 3500eu n-am cum sa obtin pe ea, mai bine o pastrez, imi fac treaba cu ea cand am nevoie si eventual o dau la "Rabla" peste 3-4 ani, daca s-o mai face programul.
xbrother scrie:aaa..ca tot veni vorba de iarna.. la mine chederele de la usi s-au cam desfacut. va trebui sa le lipesc pe toate cu ceva rezistent
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori