THUNDER77: Citroen Xantia, 1996, 1.8i-16v, 110 CP
Moderator: Echipa Tehnica
ru-PEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
Daca aseara nu am putut raspunde din motive de tastatura "bulitus" azi pot spune ce si cum
Ieri am montat proiectoarele de la dan1972 - merci fain Dane pentru ele , provizoriu deocamdata , pana stabilesc clar o rama si o mascare a capacului original de Xantia. "becele" sunt de Megane 2 / Logan , sunt noi noute si dupacum vedeti arata extrem de bine pe masina in ciuda farurilor dreptunghiulare si a barii ascutite . Prinderea s-a facut prin spate cu suruburi si piulita , pe nervura barii care este de jur imprejurul locasului original al proiectoarelor de uzina , cu suporti "L" confectionati din tablitele de la actuatoarele de usi . Decupajul a fost executat cu cutter-ul dupa un sablon facut dan1972 - merci inca o data Dane , iar factoruii decisivi pentru intreaga lucrare au fost : ziua mea libera care a permis deplasarea la Craiova , insistenta mea vecina cu "tigania" , nebunia comuna a lui Nick ( dj01fad ) si a mea , mana de lucru a lui Nick
caruia ii transmit respectele si multumirile mele. Ce imi mai ramane de fact acum : pozitionarea mai verticala a proiectoarelor pentru corectarea unghiului de bataie , fixarea definitiva si confectionarea unui "cozoroc" deasupra proiectoarelor care sa "inchida" zona de deasupra lor care ramane intre ele si bara precum si , eventual , a unei mascari a capacului original ca sa vin "la lnie" cu bara . Multumesc inca o data lui dj01fad si lui dan1972 pentru eforturi , sprijin si sfaturi
Poze pe lumina cu proiectoarele si promit ca in curand voi posta si poze cu etapa de montare

Poze pe lumina cu proiectoarele si promit ca in curand voi posta si poze cu etapa de montare

Thunder, super tare! Nu ma asteptam sa dea asa bine proiectoarele rotunde pe bara originala!
Si acum putin
... l-ai pomenit pe Nic si tocmai mi-ai adus aminte ca nu l-am mai sunat... I-am promis ca-l "clopotesc" vineri seara sau sambata, dar am uitat. O las pe deseara
Si acum putin

Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
Merci frumos Hippo !!! Sicer sa fiu nici eu
iar dupa ce vor fi finisate din toate punctele de vedere , vor arata si mai bine
In legatura cu sunatul....daca nu raspunde din prima insista ca dilica habar nu are pe unde isi arunca telefonul si il mai tine si pe o sonerie care abia o auzi langa el , daramite de pe unde e bagat "greierasul"

In legatura cu sunatul....daca nu raspunde din prima insista ca dilica habar nu are pe unde isi arunca telefonul si il mai tine si pe o sonerie care abia o auzi langa el , daramite de pe unde e bagat "greierasul"

nu bat cam jos?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available
Salutare tuturor si scuze pt. intarzierea cu care raspund!
Cu placere THUNDER77!!! Ti-am zis ca o sa arate bine !!!
Ti-am spus si ca va fi mult de munca pana le pui la punct, dar merita!!! Chiar arata bine si va arata si mai bine cand le vei alinia/centra pe directia care trebuie...
Felicitari pt. ideea cu cablajul de Logan....Nu ma gandeam ca se gaseste separat....Si pt. folosirea instalatiei originale a Xantiei (partea din masina...).
Cand le asezi pe directie, sa faci poze cu lumina pe care o dau !!!
Cu placere THUNDER77!!! Ti-am zis ca o sa arate bine !!!

Ti-am spus si ca va fi mult de munca pana le pui la punct, dar merita!!! Chiar arata bine si va arata si mai bine cand le vei alinia/centra pe directia care trebuie...
Felicitari pt. ideea cu cablajul de Logan....Nu ma gandeam ca se gaseste separat....Si pt. folosirea instalatiei originale a Xantiei (partea din masina...).
Cand le asezi pe directie, sa faci poze cu lumina pe care o dau !!!
Mbc ca sa schimb lumina cu alta culoare e cam imposibil sau extrem de costisitor...Daca observi bine de tot pozele ai sa vezi ca iluminatul bordului este DUAL mai precis , daca mi se "erecteaza" sa-l las cu back light-ul original il las cu back light ( care oricum nu mai are becuri standard ci LED-uri albe ) , daca vreau sa fie iluminat ca la Dacia 1300 , lumineaza ca la Dacia 1300 , uita-te mai atent la poze ca de aia le-am urcat cu ambele iluminari ! Iluminatul ala "din fata" l-am pus ca obtin un efect mai frumos pe culorile marcajelor si se vede de milioane cand e masina in stationare ( laolalta cu neoanele de la luneta si cele de la picioare ) . Daca poti aprecia chestia asta bine , daca nu....asta e.....Am mai avut o discutie pe tema masinii mele si sper ca mai tii minte raspunsul meu .
Intr-adevar Dane , pragul este facut ca dracu....astept sa iau salariul sa ma duc sa il fac si ti-am zis solutia adoptata de mine in locul vopselei......In alta ordine de idei cu ti se pare bordul colantat ?
P.S.- Dane , da-mi un bip ca pe telefonul asta nu am numarul tau....celalalt e descarcat

Intr-adevar Dane , pragul este facut ca dracu....astept sa iau salariul sa ma duc sa il fac si ti-am zis solutia adoptata de mine in locul vopselei......In alta ordine de idei cu ti se pare bordul colantat ?
P.S.- Dane , da-mi un bip ca pe telefonul asta nu am numarul tau....celalalt e descarcat

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....