deci am masurat bine sau nu ?
multumesc

Moderator: Echipa Tehnica
khan scrie:cine e bov si cu ce ne poate ajuta el in viata de zi cu zi? in rest eu nu inteleg ce intrebi, nu ai mers cu masina dupa ca ai montat ceasul? ce se intimpla in mers?
majestiqe scrie:stai linistit , stiu ce am facut , am mai facut treaba asta , dar la diesel , bine fara bov ( cu west gateul din dotare ) si am reusit sa scot 1.3 presiune maxima pe loc asa ca .........am dus motorul de la 105 cp la 150 ,170 cp asa ca STIU FOOARTE BINE CE VORBESC .
majestiqe scrie:am o intrebare foarte simpla , pentru cine are benzina turbo sau cine a avut de a face cu motoare turbo pe benzina ( la diesel e foarte simplu ) , CUM TREBUIE MASURATA PRESIUNEA DIN MERS SAU DE PE LOC ? pe loc mia dat 0 , din mers nu am incercat , e pozibil sa creasca in mers , sau trebuie sa ma apuc a ii caut turbo ?:(( . Din cate am inteles , presiunea la xantia ar fi 0.6 .
deci poate cineva sa ma ajute .
khan scrie:a murit din cauza temperaturii produsa de presiunea excesiva, de lipsa de motorina, care trebuia compensata din belsug pentru presiunea aia, motorina care si raceste adaugata in cantitate mare, si nu in ultimul rind si din cauza lipsei intercoolerului pentru ca temp aerului absobit a fost deasemenea mare. pe scurt din cauza temperaturii erau segmentii facuti sirma, s-au umflat pina au racait tot in jur
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori