eu de unde imi iau un C4?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
eu de unde imi iau un C4?
Buna ziua,
sunt noua in club asa ca...bine v-am gasit!
imi place de mor C4 si imi voi lua cu siguranta unul pana la sfarsitul lunii ianuarie.
am insa o problema: am fost la ATS si am fost tratata ca si cand m-as fi dus sa mi se dea pe gratis ceva...in fine
am fost la champion iar domnul de acolo mi s-a parut genul de om de vanzari disperat, agresiv...
va rog sa imi dati un sfat:unde sa ma mai duc?tin foarte mult la felul in care sunt tratata si asta pentru ca vreau si dupa ce cumpar masina sa mi se raspunda la telefon si sa mi se dea un sfat...
va multumesc si astept un raspuns!
imi place de mor C4 si imi voi lua cu siguranta unul pana la sfarsitul lunii ianuarie.
am insa o problema: am fost la ATS si am fost tratata ca si cand m-as fi dus sa mi se dea pe gratis ceva...in fine
am fost la champion iar domnul de acolo mi s-a parut genul de om de vanzari disperat, agresiv...
va rog sa imi dati un sfat:unde sa ma mai duc?tin foarte mult la felul in care sunt tratata si asta pentru ca vreau si dupa ce cumpar masina sa mi se raspunda la telefon si sa mi se dea un sfat...
Re: eu de unde imi iau un C4?
anca andrei scrie:Buna ziua,
mai poti sa te duci pe titulescu ... e si acolo un dealer. e ok tipul de acolo.
eu l-am cumparat de la ats.
-
- just curious
-
- just curious
-
- just curious
Preturile sunt aceleasi peste tot, ce difera e insa negocierea care o faci cu ei(iti mai dau o optionala, etc etc).
Eu am fost pe titulescu si mi s-au parut ok, chiar si tipa de care zici tu.
Poti incerca si la Cars Trading:
Cars Trading
Adresa: Bd. Dimitrie Cantemie nr. 22-24
Telefon: 021.337.19.35
Fax: 021.337.19.36
Email: vanzari@carstrading.ro
Program: L-V: 09:00-18:00;
S: 09:00-14:00
Daca acum crezi ca ai intampinat probleme cand vrei sa iti cumperi masina, stai sa vezi dupa ce ti-o cumperi si ajungi prin service cu ea(SPER SA NU fie nevoie sa mergi decat la revizii)
Eu am fost pe titulescu si mi s-au parut ok, chiar si tipa de care zici tu.
Poti incerca si la Cars Trading:
Cars Trading
Adresa: Bd. Dimitrie Cantemie nr. 22-24
Telefon: 021.337.19.35
Fax: 021.337.19.36
Email: vanzari@carstrading.ro
Program: L-V: 09:00-18:00;
S: 09:00-14:00
Daca acum crezi ca ai intampinat probleme cand vrei sa iti cumperi masina, stai sa vezi dupa ce ti-o cumperi si ajungi prin service cu ea(SPER SA NU fie nevoie sa mergi decat la revizii)
-
- just curious
cars trading! nu stiam de ei, acum m-am uitat si eu mai atenta pe citroen.ro si i-am gasit.multam, merg acolo maine.
in ceea ce o priveste pe tipa de pe titulescu, da-mi voie sa fiu retinuta.cred ca inainte de asta a vandut mere, pere sau orice altceva...insa nu masini si cand zic asta ma refer la faptul ca mi-a zis ca nu stie ce inseamna garantie (adica ce intre in garantie pe cei doi ani)...
dar hai sa lasam asta, merg maine unde m-ai trimis sa vad ce-oi face.
zici ca e nasol cu service-ul?
sper din suflet sa o folosesc cat mai putin in tara.
in ceea ce o priveste pe tipa de pe titulescu, da-mi voie sa fiu retinuta.cred ca inainte de asta a vandut mere, pere sau orice altceva...insa nu masini si cand zic asta ma refer la faptul ca mi-a zis ca nu stie ce inseamna garantie (adica ce intre in garantie pe cei doi ani)...
dar hai sa lasam asta, merg maine unde m-ai trimis sa vad ce-oi face.
zici ca e nasol cu service-ul?
sper din suflet sa o folosesc cat mai putin in tara.
anca andrei scrie:sper din suflet sa o folosesc cat mai putin in tara.
In cazul asta, va fi destul de simplu cu garantia: in afara tarii este valabila exact un an,

iar eventuala extensie de garantie e valabila doar pe teritoriul Romaniei.
Asa ca in caz de ceva, declara ca s-a stricat in perimetrul ambasadei ;)
anca andrei scrie:buna,
pai acolo am fost.
am vorbit cu o tipa, nu-i spun numele..totusi, ar fi neplacut.
Fix de la "tipa" aia am luat noi maşina. Nouă ne-a zâmbit frumos (şi noi ei, da' noi am fost şi genul de cumpărători fixaţi pe un anume model, o anume motorizare, mai mult - o anume culoare), dar trebuie să recunosc că e cam "ĂŽnţepată"... la modul general!

-
- Pro Motor Rm.Valcea
Buna ziua,
Noi vindem la fel ca si toata reteaua la aceleasi preturi si in aceleasi conditii.
In plus livram masina cu plinul facut la domiciliul clientului.
Garantia e valabila pe tot teritoriul Romaniei si Europei, ba chiar pentru fidelizarea clientului pot sa ofer pentru forumistii care cumpara de la noi extinderea garantiei gratuit.
Ce zici? cum suna?
Mugurel
Concesionar Citroen Rm. Valcea.
www.promotor.com.ro
Noi vindem la fel ca si toata reteaua la aceleasi preturi si in aceleasi conditii.
In plus livram masina cu plinul facut la domiciliul clientului.
Garantia e valabila pe tot teritoriul Romaniei si Europei, ba chiar pentru fidelizarea clientului pot sa ofer pentru forumistii care cumpara de la noi extinderea garantiei gratuit.
Ce zici? cum suna?
Mugurel
Concesionar Citroen Rm. Valcea.
www.promotor.com.ro
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”