eu de unde imi iau un C4?

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Sâm 17-Dec-2005 21:16

Cars Trading si Champion din pacate de la 01 ian 2006 nu mai sunt dealeri acceptati. Imi pare chiar rau pt ca ar fi fost singurii concurenti ai ATS-ului.

Mugurel-de ce Cars Trading si Champion nu vor mai fi acceptati ca dealeri de catre ATS? Incepusera sa vanda mai bine ca ATS-ul? :lol: Legea concurentei, cand intra in vigoare in Romania??? :twisted:

anca andrei
just curious

Mesajde anca andrei » Lun 19-Dec-2005 12:03

buna dimineata din nou,
in sfarsit am ajuns la cars trading si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Matrixu pentru ca m-a trimis acolo.
sa va povestesc: am ajuns pe la 11, lume multa in showroom, doi reprezentanti de vanzari, o tipa si un tip.De cum am intrat, tipa mi-a zambit si mi-a zis "ma ocup imediat de dumneavoastra"
in fine...trecem peste cele 10 minute pe care le-am asteptat, timp in care tipa imi tot zambea si imi facea semn cu mana cum sa o astept.
Eu si sotul meu ne-am asezat la ea la birou si sotul meu a inceput cu intrebarile.Vreau sa va spun ca acea domnisoara este exceptionala:pregatita, calma, zambitoare...si frumoasa pe deasupra, trebuie sa recunosc...;)
Eu nu am intalnit asa un vanzator la nici un showroom auto.Ne-a explicat tot ce era de explicat, ne-a aratat masina, sotul meu i-a pus tot felul de intrebari din astea "barbatesti" si va zic cu mana pe inima...tipa e foarte pregatita!nu credeam ca o femeie stie spre exemplu la cati km se schimba o curea de distributie(eu nici nu stiu ce e aia! :)) sau ce presiune se baga in roti(sau ma rog..ceva de genul asta) sau ce cuplu are masina..ma rog...chestii la care "tipa " cealalta habar n-a avut sa raspunda.
Inca nu am semnat nici un contract pentru ca din cate am inteles de la ea, nu exista o masina cum am vrut eu pe stoc si mi-a zis ca daca vreau sa semnez acum prind productie februarie si zicea ca o am in martie, ceea ce pe mine nu ma avantajeaza.eu am crezut ca o voi avea in ianuarie la sfarsit cel tarziu si chiar nu pot sa renunt la pavilionul ala vitrat care este superb.
drept pentru care am facut schimb de carti de vizita si in vara voi avea un super super C4 rosu! (eu plec din februarie pana in mai, in elvetia)
fiti atenti.Am inteles ca de la 1 ianuarie se maresc si preturile la optionale, nu cu foarte mult dar se maresc.din pacate...

va mutumesc din suflet, felicitari cars trading pentru reprezentanta de vanzari(nu-i dau nici ei numele, ca nu stiu daca doreste)!

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 19-Dec-2005 12:32

HA!

yo stiam ca nu-s masini pe stoc

dar cred ca pe la valcea s-ar gasi ceva rosu...

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Dec-2005 12:42

@Anca, cu placere.
MA bucur ca te-au ajutat ce-i de acolo, dar nu te extazia prea tare de felul cum ai fost tratata. Mai bine zi toate aceste lucruri dupa ce te vezi cu masina :).
Vezi poate iti gasesti la Mugurel cate ceva din ce vrei si ai si masina mai repede.

PS:
La ATS ai fost cumva pe 13?

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 19-Dec-2005 13:21

anca andrei scrie:Vreau sa va spun ca acea domnisoara este exceptionala:pregatita, calma, zambitoare...si frumoasa pe deasupra, trebuie sa recunosc...;)

Si cu fustita scurta. Asta e calculata chestia. In loc sa te uiti la masina, te uiti la dealer-ita. Daca pana si o fata, respectiv Anca, a fost atrasa de respectiva (a nu se intelege gresit)...ce sa mai zic de barbati. :twisted:

A stiut Adi Lazar, directorul de la CarsTrading, ce sa aleaga. Am facut si eu impreuna cu wld cunostinta cu d-soara si nu mai vroiam sa plecam din showroom. :lol:

misu
simpatizant

Mesajde misu » Lun 19-Dec-2005 13:25

Buna Anca ,
Eu am pus un anunt aici ca-mi vand mashinuta.
Este un C4 coupe rosu cu pavilion vitrat motor 1.6 HDI . In prezent am 6600 km si masina se comporta foarte bine. Consumul este extrem de mic (se poate verifica pe calculatorul de bord).
Daca te intereseaza te rog sa ma contactezi . Eu trebuie neaparat sa vand masina asta pana pe 3 ianuarie cand parasesc tara ... eventual daca stiti pe cineva interesat de un C4 aproape nou sa ma contacteze la adresa : misu@antena1.ro

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 19-Dec-2005 13:49

Yo zic ca e o oferta super C4 asta rosu cu pavilion

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Lun 19-Dec-2005 19:13

Buna ziua,
sunt noua in club asa ca...bine v-am gasit!
imi place de mor C4 si imi voi lua cu siguranta unul pana la sfarsitul lunii ianuarie.
am insa o problema: am fost la ATS si am fost tratata ca si cand m-as fi dus sa mi se dea pe gratis ceva...in fine
am fost la champion iar domnul de acolo mi s-a parut genul de om de vanzari disperat, agresiv...
va rog sa imi dati un sfat:unde sa ma mai duc?tin foarte mult la felul in care sunt tratata si asta pentru ca vreau si dupa ce cumpar masina sa mi se raspunda la telefon si sa mi se dea un sfat...
va multumesc si astept un raspuns!

Cred ca tre sa te duci in Germania daca vrei sa fii tratata cum trebuie ;)

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”