Va salut!
Am si eu o problema cu Citroen-ul meu si nu stiu de unde vine. Poate cunoaste cineva simptomele masinii mele. In urma cu doi ani am schimbat kit-ul de ambreiaj, nu am folosit masina foarte mult, deci in concluzie nu este cazul sa-l schimb iar. Problema apare uneori la plecarea de pe loc. Tremura motorul la 1000 de ture in viteza I, la plecarea de pe loc, sau pe stradute cu gropi, unde folosim viteza I pentru a merge mai incet. Ideea e ca nu tremura tot timpul. Are toane. Dupa ce am schimbat ambreiajul, am fost la mecanicul respectiv sa-i zic problema si mi-a zis ca e suportul motorului de jos. L-am cumparat, l-am schimbat si tot asa tremura. Va doresc o zi buna.
Tremura motorul la plecarea de pe loc (Citroen C3)
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
Salut
In ce sens tremura? Face zgomot sau se misca?
verifica intii tampoane de motor, daca is ok, atunci e o problema de volant/placa/disc sau rulment de ambreiaj
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
khan scrie:verifica intii tampoane de motor, daca is ok, atunci e o problema de volant/placa/disc sau rulment de ambreiaj
Salut. Uite, ieri am mers cu ea si nu a tremurat deloc. Luam piciorul de pe ambreiaj fara sa accelerez si pleca usor de pe loc, fara sa tremure, in schimb azi a tremurat de fiecare data cand am plecat de pe loc.
Mersi frumos Khan , o sa verific la un mecanic ce mi-ai zis, sau mai degraba as merge cu ea la Citroen, dar nu stiu la ce sa le spun sa-mi faca testul (la motor , la ambreiaj, cutia de viteza). O zi buna!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
ªi a mea face la fel la plecarea de pe loc, tot aºa cu toane. Nu m-am gândit cã ar putea fi o problemã ºi tind sã cred cã nu este, dar poate mã Înºel.
O sĂŁ mĂŁ interesez Âşi eu de problemĂŁ.
Numai bine.
O sĂŁ mĂŁ interesez Âşi eu de problemĂŁ.
Numai bine.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”