Buna
Poate sa-mi dea cineva schema pt. clima Xantia II HDi. Cel de Autodata il am, m-ar interesa cel original de pe servicecitroenet cu specificatia de culoare a firelor si al conectorilor. Am o problema de communicare cu testerul si nu e o problema de ecu. Am incercat cu doua ecu de clima.
schema clima
Moderator: Echipa Tehnica
schema clima
"Never argue with a fool, they will lower you to their level and then beat you with experience"
Pana la urma am rezolvat problema cu un alt ecu de clima dar care seteaza invers flapsul de aer cald/rece... daca pun pe cald face rece si invers. E dintrun model din anglia
.
Are cineva la maruncis un ecu de clima 9635623080 RFTD 661613N/E. Am deja 2 buc. unul functioneaza dar nu communica cu testerul iar celelalt functioneaza invers (are alt cod) si nu se poate calibra.

Are cineva la maruncis un ecu de clima 9635623080 RFTD 661613N/E. Am deja 2 buc. unul functioneaza dar nu communica cu testerul iar celelalt functioneaza invers (are alt cod) si nu se poate calibra.
"Never argue with a fool, they will lower you to their level and then beat you with experience"
Rog pe toti care au tester LEXIA3 sa faca un test pe un Xantia care are ECU de clima cu numarul 9635623080 / RFTD661613N.
As dori sa stiu ca si alti au probleme cu aceste interfete sau e un caz unic.
Multumesc!
As dori sa stiu ca si alti au probleme cu aceste interfete sau e un caz unic.
Multumesc!
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu am testat la mine si s-a conectat... dar am xantia 1...
din ce am scobit acolo, poti sa testezi voletul si ventilatorul.
maine o sa incerc sa ma conectez si la un hdi din 2000 si iti voi spune ce zice.
si tot maine, proprietarul hdi-ului o sa imi aduca un ecu de clima pentru tine (sper sa nu uite)
din ce am scobit acolo, poti sa testezi voletul si ventilatorul.
maine o sa incerc sa ma conectez si la un hdi din 2000 si iti voi spune ce zice.
si tot maine, proprietarul hdi-ului o sa imi aduca un ecu de clima pentru tine (sper sa nu uite)
Salut
Mersi pentru test !
Deci Lexia3 (chinezaria) are o eroare si nu poate testa modulele de clima dupa `99 din Xantia si presupun nici cele din Xsara.
Stiu... este un simplu ECU de clima dar poate ca lista continua...
Mersi pentru test !
Deci Lexia3 (chinezaria) are o eroare si nu poate testa modulele de clima dupa `99 din Xantia si presupun nici cele din Xsara.
Stiu... este un simplu ECU de clima dar poate ca lista continua...
Înapoi la “Electrica - Xantia”