Un sincer BRAVO si un mare castig pt C3-isti. Tzine-o tot asa.
Moderator: Echipa Tehnica
ag26raf scrie::lol: cand eu va spun ca Hylander este maniac!!!nu stiu daca are 2 saptamani pe forum dar a devenit deja pasionat!
Un sincer BRAVO si un mare castig pt C3-isti. Tzine-o tot asa.
alexepr scrie:tava arata ok, e chiar utila atunci cand vrei sa cari diferite chestii fara sa murdaresti covorul original al masinii.
totusi, dece e prinsa bancheta in suruburi?
and last: tare is curios cum arata golfu
MikePop scrie:Amuzant e ca si eu trec prin acelaasi moment ca si tine. Eu am dat Leonul de o parte ( motor 1.6 16V care consuma 12-13 pe oras vara si vreo 17 iarna) ) si merg cu C3 pentru consum. Norocul meu este ca eu nu am fost nevoit sa renunt la el , dar a devenit a doua masina...cu care merg mai rar din cauza consumului. Ma gandeam sa ii pun GPL.
Si da...nu se poate compara cu C3...pozitie la volan, tinuta de drum si multe altele...dar pana una alta C3-ul meu isi face treaba cu varf si indesat si ma bucur de abilitatile lui ( consum si mavrabilitate sporita in oras)
alexepr scrie:Hylander, poate asta te ajuta sa iti organizezi cele necesare in portbagaj. Ar fi utila prinsa de bancheta.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori