Sprituitoare parbriz
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Am patit si eu cu pompa sprituitoare, in sensul ca o buna bucata de vreme (in iarna adica) la 4-5 zile se ardea siguranta de 10A. La ultima inlocuire am constatat ca nu mai merge pompa. Degeaba am pus o alta siguranta de 10A ca tot nu mai merge. E tare rau pe vremea aceasta sa nu poti folosi stergatoarele pentru curatarea parbrizului de mizeria ce o arunca cel din fata ta
.
Daca aveti vreo idee astept cu interes.
Stima

Daca aveti vreo idee astept cu interes.
Stima
Cand voi muri, vreau sa mor linistit in somn, ca si bunica. Nu vreau sa mor tipand ca ceilalti pasageri din masina.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
mesersmith scrie:posibil.
pompa are doua sensuri de functionare, directionanad astfel jetul catre luneta sau parbriz.
posibil ca pe sensul catre parbriz sa fie infundata in interior.
fa o smecherie: inverseaza furtunele care ies din ea si vezi daca e vreo diferenta, bineinteles si comenzile vor fi inversate, luneta cu parbrizul.
dar in felul asta poti vedea daca e din pompa sau din sprituitoare.
eu banuiesc sprituitoarele, chiar daca tu spui ca le-ai verificat.
Revin...Buba este la acea pompa.Am facut ce a spus colegul messersmith mai sus,si merg sprituitoarele fara probleme.Pana schimb pompa,o sa merg cu furtunasele inversate.
Trece lebedele-n zare,eu ma uit,ele dispare...
- mesersmith
- Moderator - C5
- mesersmith
- Moderator - C5
ridici masina pe ultima treapta, eventual o urci cu roata dr pe o bordura, demontezi partial scutul in partea lui dreapta si vei vedea rezervorul.
pe rezervor, vei vedea atat pompa cat si senzorul de nivel.
cand scoti pompa, lichidul pe care il mai ai in rezervor va curge si ar trebui sa ai grija sa nu faci o baie neprogramata.
pe rezervor, vei vedea atat pompa cat si senzorul de nivel.
cand scoti pompa, lichidul pe care il mai ai in rezervor va curge si ar trebui sa ai grija sa nu faci o baie neprogramata.
nickwu007 scrie:videosuzy scrie:Unde gasesc pompa la C5/1?
Nu este in acel vas,cum spunea colegul de mai sus,ci fixata pe acel vas,in exteriorul acestuia.Iar ca amplasament,este sub partea din fata a aripii dreapta.
imagineaza-ti ca o bucata de pompa chiar este introdusa in rezervor.e la mintea cocosului,si nu am spus ca e turnata in interior.
daca ar fi doar fixata pe vas in exterior cum spui tu ,cum ajunge lichid in pompa?.