Scuza-ma ca ma bag ca musca...
dar, ma frapeaza cateva detalii...zici ca este masina de colectie...dar, sunt multe elemente pe acest Capri MK3 neconforme cu modelul, elemente ce pot fi catalogate a fi "interventii personale".
Iti spun asta pt ca si eu indragesc masinile vechi, dar pe cele neatinse de aplombul artistic personal.
asa ca, sunt nelamurit cu: - ce cauta calutul de la mustang pe o masina englezeasca ?
- care este treaba cu bordul ala rosu, pe bune, nu sunt rau dar am mai vazut stilul asta la o dacie alba cu bord CN...doar ca era vopsita in alb...not nice...pacat de masina, se putea imbraca bordul in piele.
- bara aia din fata cu semnalizatoare aplicate de la cine stie ce masina, nu are nici o legatura cu restul caroseriei, tot de dacii imi aduce aminte, de perioada cand aparusera cielourile si multi isi instalau bari de cielo pe 1300....
- nu stiu ce ai avut cu clantele de le-ai vopsit...
Nu am facut aceste observatii cu rautate, ci cu speranta ca vei recupera aceasta superba masina din ghearele unui styling care nu-i face onoare.
uite aici cat de bine arata un capri original, este muuult mai agresiv, are intr-adevar aer sportiv in formula lui originala:
Uploaded with
ImageShack.us