Radio Cd!!
Moderator: Echipa Tehnica
Radio Cd!!
intrebarea este una foarte simpla. ma intereseaza daca cineva a scos radiocd-ul original, iar la reconectare daca i sa cerut vreun cod???? daca da care ar fi acela.
Mi s-a dus sunetul pe partea stanga si vreau sa-l desfac sa vad daca nu cumva are ars finalul. si imi este frica nu cumva sa-mi ceara vreun cod cand il montez la loc.
Mersi,
Mi s-a dus sunetul pe partea stanga si vreau sa-l desfac sa vad daca nu cumva are ars finalul. si imi este frica nu cumva sa-mi ceara vreun cod cand il montez la loc.
Mersi,
-
- pasionat
- Masina: C4 Picasso 2015 1.6 Hdi 115 Cp
nu cred sa iti ceare vreun cod. e ca si cum ai scoate bateria. in general pe citroen nu sunt puse cu cod. sau cel putin eu nu am auzit. eu pe al meu lam schimbat deoarece am umblat la mecanica cd-ului si am facuto ...varza.
fara legatura cu subiectul. citi km ai cu masina? din care citi in romania? parca spuneai ca a fost adusa din italia, nu?
fara legatura cu subiectul. citi km ai cu masina? din care citi in romania? parca spuneai ca a fost adusa din italia, nu?
flavius scrie:nu cred sa iti ceare vreun cod. e ca si cum ai scoate bateria. in general pe citroen nu sunt puse cu cod. sau cel putin eu nu am auzit. eu pe al meu lam schimbat deoarece am umblat la mecanica cd-ului si am facuto ...varza.
are 180000km masina, a fost adusa din germania, din care au fost facute 20000km in romania. e cea rosie de la intalnire.
Curaj, scoate cu incredere borna de la baterie. Nu are ce sa se intample. Uite daca iti cere cod, iti platesc eu decodarea.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
am asistat chiar azi in service la o discutie telefonica unde cineva intreba pt un C4 daca exista vreo problema cu codul Cdului in caz , ca borda ar fi scoasa:Raspunsul lor a fost urmatorul codul Cdului este recunoscut automat ar o legatura cu seria sasiului in caz ca muti Cdul de pe o masina pe alta aceasta va cere cod . In concluzie poti sa scoti borna fara probleme.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- de-abia inscris
Salutare tuturor colegilor!
Am si eu un C3 1.4 hdi si astazi am facut rost de un cd-player original clarion, modelul cu care vine masina dotata din fabrica....problema ce o am esta ca se aude un bip din 3 in 3 secunde aproximativ.....in rest functioneaza foarte bine cd-plaierul....doar piuitul asta e destul de enervant....
A mai patit careva asa ceva?
Va multumesc anticipat.
Am si eu un C3 1.4 hdi si astazi am facut rost de un cd-player original clarion, modelul cu care vine masina dotata din fabrica....problema ce o am esta ca se aude un bip din 3 in 3 secunde aproximativ.....in rest functioneaza foarte bine cd-plaierul....doar piuitul asta e destul de enervant....
A mai patit careva asa ceva?
Va multumesc anticipat.
by TYC
-
- de-abia inscris