Detin un citroen C5 1.6 HDI || din 2005. Masina numai tragea asa bine, consuma mai mult si se incalzea motoru foarte repede. Masina a mers numai in oras toata iarna. M-am gandit sa fac o testare cu lexia si nenea care sa ocupat a descoperit ceva legat de fap (regenerare fap). A turat masina pana la 5000rpm si a scos fara sa exagerez app 1l de apa :O:O:O... am plecat cu gandu ca sa rezolvat, masina tragea mai bine si consumu a scazut, DAR azi am zis sa o turez sa vad daca face la fel si culmea ca curgea apa.
ce as putea sa fac ?
e grav ?
daca fac un drum lung credeti ca scap de problema ?
Apa pe esapament
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
din punctul meu de vedere e condens format in toba,pe care il arunca afara cand accelerezi.
eu nu mi-as face probleme.
asa ca ai putea sa razi,destindete relaxeazate viata e frumoasa.
a..era sa uit despre fap,pot sa iti recomand sa il duci la un service sa il demonteze si sa il speli sub presiune.cu turatul nu rezolvi mare branza.mai repede sau mai tarziu tot la curatat ajungi
eu nu mi-as face probleme.
asa ca ai putea sa razi,destindete relaxeazate viata e frumoasa.

a..era sa uit despre fap,pot sa iti recomand sa il duci la un service sa il demonteze si sa il speli sub presiune.cu turatul nu rezolvi mare branza.mai repede sau mai tarziu tot la curatat ajungi
aditivul asta e un catalizator chimic ce se depune in filtru si ajuta sa se arda particolele de funingine din filtru la o temperatura mai mica de cat s-ar arde ele natural.
natural s-ar arde bine la 5-600 de grade.dar temp asta nu poate fi atinsa in filtru.
asa ca eolys ajuta arderea undeva in jur de 400 de grade.
ce trebuie sa sti tu e ca lichidul e toxic,si nu ar trebuii sa umbli cu el.
rezervorul de aditiv e sub masina langa rez de motorina si are un buson de umplere undeva in partea de sus.
baga o sarma in el sa vezi cat se umezeste.
natural s-ar arde bine la 5-600 de grade.dar temp asta nu poate fi atinsa in filtru.
asa ca eolys ajuta arderea undeva in jur de 400 de grade.
ce trebuie sa sti tu e ca lichidul e toxic,si nu ar trebuii sa umbli cu el.
rezervorul de aditiv e sub masina langa rez de motorina si are un buson de umplere undeva in partea de sus.
baga o sarma in el sa vezi cat se umezeste.