Moderator: Echipa Tehnica
ms mult de parere,pai am bagat un pic de viata in el ,eu cred ca are undeva peste 90 de cai . urmeaza un intercooler de 1.6 hdi si poate ma tarziu o turbina mai mare.! incantat de cunostinta .arpopo o sa ai ocazia sa urci :P numai sa-mi fac timp si ne intanim.Florinmbc scrie:E faina masina. Imi plac si jantele restul nu stiu daca se justifica, masina avand un motor 1.4 hdi, dar arata bine. Vezi poate bagi un pic de viata in motorul ala. Poate ne intalnim odata sa o vad mai de aproape, avand in vedere ca imi place mult modelul vts, dar niciodata nu am urcat intr-un c2.
Succes!
mersi mult, nu am rupto pentru ca am luat doar interioru virajului,pentru a ma tine in viraj ca era ud pe jos.alexepr scrie:foarte simpatica masinuta.
am o intrebare insa: nu ai rupto in doua cand ai luat santu ala cu rotile din stanga la penultima poza?
eu o am o boala cu gropile. ala mi se pare crater.
multumesc mult ,pentru aprecieri, jantele originale sunt pe 16 acelea care sau pus pe modelu VTS ,da inca le mai am. Dar acum masina e echipata cu celelalte jante pe 15 se vad de la poza 4 in jos.silviu_79 scrie:Frumoasa, spor la modificari si sa te bucuri de ea. Personal nu-mi plac parasocurile negre dar e chestie de gusturi.
Apropo, jantele originale le mai ai, sunt pe 14?
ma dau pe cartodrom cand e deschis asta inseama in perioada (noiembrie,decembrie,ianuarie februarie,artie ) cam atunci e deschis.mbc scrie:si totusi, unde te dai cu masina? eu nu am gasit nimic de genul circuit, traseu, ceva privat unde sa te poti duce si sa ii dai. Ar fi utila o informatie de asta.
Înapoi la “Restaurari si prezentari”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori