va salut dragi colegi, vreau sa schimb uleiul din cutie dar nu stiu ce ulei sa-i bag si ce cantitate la xantia 1.9.TD din 94
cutie manuala desigur uitasem sa zic
Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele...
pai daca iti pui mintea cu ea, cred ca bagi mult si bine....
intr-adevar, daca bagi prin gaura de la roata, da pe afara, dar daca bagi pe sus pe la dopul de umplere, intra mult rau...
eu iam bagat pe sus 2litri si nu a duruto stomacu,pe la roata habar nam pe unde se baga, dar cat sta la mine numai am treaba sa descopere viitoru proprietar
@Nic-daca mergi cu ulei asa gros o sa cedeze simeringurile mai repede si intra greu in viteza la rece.Ala e ulei mineral de cutie si producatorul recomanda sintetic...e o mica diferenta , nu crezi?
Daca nu uruie cutia baga ce recomanda fabricantul...75 e vascozitatea la rece si 80 la cald
sunt eu bou, cred ca ma gandeam la luna. 85-90 era in ea si mergea greu. acum am 75-80. daca te uiti atent la postul ala iti dai seama ca e o contradictie, ca am recomandat ulei cat mai subtire
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10