Oare s-ar putea sa-mi trebuiasca 2 buc. / roata din rulmentul asta? N-am fost inca la service, nici sa comand piesa. Daca puteti va rog sa-mi dati un raspuns. Mersi

Moderator: Echipa Tehnica
Sanchez scrie:Salutare. Sunt nou pe forum. Detin un berlingo I 1.4i multispace, din 2001. Am luat cu 60.000km, recent dusa din germania, am calatorit impreuna 360.000 km, deci acum are 420.000si din fericire fara sa ating motorul, sau sa schimb ceva in afara de consumabile. Iar in schimb, din cauza drumurilor noastre, la directie apar probleme din cand in cand. Cel mai recent, rulmentul de roata din dreapta-fata. Intrebarea mea este, ca la schimb oare imi trebuie 2 rulmenti / parte, sau numai 1? rulmentun ce imi da programul, arata asa : http://toc.ruville.de/toc/ro/10A68A38CD ... docId=4412
Oare s-ar putea sa-mi trebuiasca 2 buc. / roata din rulmentul asta? N-am fost inca la service, nici sa comand piesa. Daca puteti va rog sa-mi dati un raspuns. Mersi
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori