Matrixu scrie:Boxele se schimba pe garantie. Eu tocmai ce astept sa imi vina cele pe fata, si cred ca si pe spate le voi schimba pentru ca cea din dreapta zornaie.
Si ca problema, nu problemuta, dupa sarbatori se va schimbat tot kitul de ambreiaj + volanta, asta tot pe garantie. Se pare ca acel tremurat care apare dupa ce merg mult cu masina la plecare de pe loc de acolo ar fi.
Am 12 000 km cu ea.
Tremuratul de care zici... E ca un pacanit usor si apoi niste vibratii mici ca de la o 'mini-trambulina'? Ca le am si eu. (se aud numai cu vent off si cd off) A aparut dupa ce am facut vreo 600 km cu ea la un drum. A disparut o vreme si acum nu mai scap de el. Se aude numai la debreieri mici in reprize scurte. Mai ales cand dau cu spatele sa parchez - atunci folosesc ambreiajul mai mult in 'reprize'.
Verificarea ats a fost o ridicare pe rampa, si un gigi a inceput sa ciocaneasca cu pumnul prin aparatoarele de plastic de sub masina.
S-a uitat apoi la cel caruia i-am predat masina si a dat din umeri, a dat-o jos si mi s-a zis ca e ft greu de identificat si ca sa o mai las asa ca poate se amplifica.