azi am avut surpriza sa constat ca 2 sfere erau sparte, d-aia se comporta masina ciudat si o injuram...au fost schimbate cel mai probabil inainte sa iau masina...
cautam pret, gasim, hai sa caut si la ats, de unde luasem LDS cu 49 lei litrul; sun, si imi zice baiatul ca ma costa 220 fata pe hydractive 3+ si 2 si ceva spatele, cu tot cu tva...bun; il mai intreb o data , de data asta cu codurile de piesa, cu martori, si-mi confirma preturile! plec inspre ei, ajung, si-mi zice baiatul ca a gresit, ala era programul de intrare, si ca ala e pretul lor de intrare!!! iar la vanzare e 580 fata si 520 spatele...si ajung si in 2 saptamani... o fi bine? pentru ei, bineinteles; nu putem face ceva?
adaos de dealer de 160%...e normal???
Moderator: Echipa Tehnica
Sa nu uitam ca pretul lor la vanzare real de pe service citroen (cu care si vindem) 511 ron tva inclus fata si 400 ron tva inclus spatele !
In fine , tigani pe fata ... ce sa le mai zici ... iar termenul lor real de livrare este de 5 zile !
In fine , tigani pe fata ... ce sa le mai zici ... iar termenul lor real de livrare este de 5 zile !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
pacat ca nu vand si astia de la peugeot. la fel am patit cu sonda lambda: la ATS era 950 lei cu termen livrare 2 saptamani iar la peugeot am luat-o in aceeasi zi cu 840lei exact cat era pe service.citroen. la fel am observat si la alte piese... preturi mult mai mici in medie cu 20-30%
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

Sa ne intelegem, toata lume isi pune ceva in plus. ATS este un caz special...isi pun mult mai mult. Eu zic insa ca nu o sa dureze lucrul asta intrucat au aparut multi competitori.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Ghici cat costa o grila de aerator dreapta fata de xsara? O simpla grila de plastic e drept care vine si cu un tub de 6cm in spate.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Înapoi la “Dealeri si service-uri autorizate de importator”